«Η Μάγισσα» της Camilla Lackberg: Διάλεξε εσύ το εξώφυλλο!

«Η Μάγισσα» της Camilla Lackberg: Διάλεξε εσύ το εξώφυλλο!

Η νέα περιπέτεια του Πάτρικ και της αγαπημένης του Ερίκα
από τη σκανδιναβή βασίλισσα του αστυνομικού κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο!
Διάλεξε από τώρα το εξώφυλλο και κέρδισε το βιβλίο
την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ βρίσκονται πάντοτε κοντά στους αναγνώστες, αφουγκράζονται τον παλμό τους και λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη, τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Τώρα σε προσκαλούν να εμπλακείς άμεσα στην επιλογή του εξωφύλλου της νέας δέκατης περιπέτειας του επιθεωρητή Πάτρικ και της συγγραφέα Ερίκα με τίτλο Η μάγισσα από τη βασίλισσα των μπεστ σέλερ Camilla Lackberg!

«Η Μάγισσα» της Camilla Lackberg: Διάλεξε εσύ το εξώφυλλο!

Δες ΕΔΩ τα τρία ιδιαίτερα και άκρως μυστηριώδη εξώφυλλα που σχεδίασε η γραφίστρια Ελένη Κυριακίδου στο πνεύμα των ιστοριών που συνθέτει η σουηδή Camilla Lackberg και αποφάσισε εσύ με ποιο προτιμάς να εκδοθεί το βιβλίο. Η ψηφοφορία ισχύει μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017. Κι επειδή γνωρίζουμε ότι η επιλογή δεν θα είναι εύκολη, θα λάβεις μια εξαίσια ανταμοιβή. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία θα λάβουν μέρος σε κλήρωση που θα αναδείξει δεκαπέντε σούπερ τυχερούς. Οι δέκα θα κερδίσουν τη Μάγισσα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της και οι υπόλοιποι πέντε όλα τα pocket της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς της Camilla Lackberg που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις METAIXMIO! Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 20 Ιουλίου, στο www.metaixmio.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

«Η Μάγισσα» της Camilla Lackberg: Διάλεξε εσύ το εξώφυλλο!

Κάθε νέο βιβλίο της Lackberg είναι εγγυημένα συναρπαστικό κι έτσι οι φανατικοί της σειράς της Φιελμπάκα (ένα γραφικό ψαροχώρι 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση όλων των ιστοριών της και που είναι ταυτόχρονα η γενέτειρα της συγγραφέα) αναμένουν πώς και πώς την επόμενη περιπέτεια του αγαπημένου ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας. Η Μάγισσα θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, σε μετάφραση από τα σουηδικά του Γρηγόρη Κονδύλη.
Ο Πάτρικ και η Ερίκα (το alter ego της ίδιας της Lackberg), δύο από τους πιο ολοκληρωμένους χαρακτήρες της σύγχρονης λογοτεχνίας, αγαπημένοι των κριτικών αλλά και εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο τον κόσμο, μπλέκονται σε μια νέα έρευνα εξαφάνισης ενός μικρού κοριτσιού.

Αριστοτέχνης του σασπένς, η Camilla Lackberg ανήκει σύμφωνα με το περιοδικό Economist στην ντριμ τιμ του σκανδιναβικού αστυνομικού. Η Washington Post έχει γράψει: «Αν η Lackberg συνεχίσει να γράφει τόσο πυκνά και τόσο μεστά, σε λίγο καιρό δεν θα λένε ότι είναι η σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι, αλλά το αντίστροφο, ότι η Αγκάθα Κρίστι είναι η βρετανίδα Camilla Lackberg». Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 42 γλώσσες και κυκλοφορούν σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως η σουηδή συγγραφέας έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της βασίλισσας του αστυνομικού στις σκανδιναβικές χώρες αλλά και σε όλο τον κόσμο.

«Η Μάγισσα» της Camilla Lackberg: Διάλεξε εσύ το εξώφυλλο!

Στη Μάγισσα, το νέο βιβλίο της Camilla, η εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού από μια φάρμα έξω από τη Φιελμπάκα ξυπνά τραγικές μνήμες. Στο ίδιο ακριβώς μέρος, πριν από τριάντα χρόνια, είχε εξαφανιστεί ένα τετράχρονο κοριτσάκι που αργότερα βρέθηκε δολοφονημένο.
Για την απαγωγή και τον φόνο της μικρής είχαν κατηγορηθεί δύο έφηβες. Η μία από αυτές παρέμεινε στη Φιελμπάκα, όπου ζει μια ήσυχη ζωή. Η άλλη επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τη δίκη, ως διάσημη ηθοποιός πια· πρωταγωνιστεί σε μια ταινία για την Ίνγκριντ Μπέργκμαν που γυρίζεται στην περιοχή.
Ο Πάτρικ βρίσκει παρατραβηγμένη την εικασία οι δύο υποθέσεις να συνδέονται, ωστόσο την ερευνά μαζί με τους συναδέλφους του. Η Ερίκα, που σκέφτεται να γράψει βιβλίο για την υπόθεση, βοηθά τις έρευνες.
Όσο όμως προχωρούν, συνειδητοποιούν ότι κάποια από τα μυστικά έχουν τη ρίζα τους πολύ πιο βαθιά στο παρελθόν. Λέγεται πως μια γυναίκα, που κατηγορήθηκε ως μάγισσα και κάηκε στην πυρά τον 17ο αιώνα, καταράστηκε τις οικογένειες που την κατέδωσαν…
Διαβάστε ΕΔΩ την αρχή της ιστορίας.

Καλούμε όλους τους φαν του αστυνομικού και των βιβλίων της Lackberg να μας βοηθήσουν να αποφασίσουμε το εξώφυλλο της ΜάγισσαςΨήφισε τώρα, δες την επιλογή σου στα ράφια των βιβλιοπωλείων και διεκδίκησε δωρεάν το βιβλίο της αγαπημένης σου συγγραφέα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του! 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της Camilla Lackberg που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.