Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν τις νέες εκδόσεις τους

Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν τις νέες εκδόσεις τους

 Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 18:00 οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) την έκδοση των βραβευμένων σεναρίων του 5ου πανελλήνιου διαγωνισμού 2018 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και την έκδοση των βραβευμένων θεατρικών του 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. και του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

 

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς.

 

Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν τις νέες εκδόσεις τους

 

 

Λίγα λόγια για τις εκδόσεις που παρουσιάζονται

Έκδοση των βραβευμένων σεναρίων του 5ου πανελλήνιου διαγωνισμού 2018 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος:

1ο Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου Μεγάλου Μήκους «Πολυξένη» των Κορίνας Αβραμίδου και Κυριάκου Τοφαρίδη και 1ο Βραβείου Πρωτότυπου Σεναρίου Μικρού Μήκους «Ιμάν» της Ειρήνης Γιαβάση.

 

Έκδοση, με χορηγία της Εθνικής Τραπέζης, των βραβευμένων θεατρικών του 2ου πανελληνίου διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. και του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης:

1ο Βραβείο Θεατρικού Έργου «Το Κουτί» του Αλεξάνδρου Βαλκανά και των τεσσάρων πρώτων βραβείων των θεατρικών έως 30 σελίδων (1ο «Δίχα Τέλος και Αρχή» της Μαρίας Παπανδρέου, 2ο «Γειά σου ρε Σίρλευ ή Τι Θέλουν οι Άντρες» της Νίνας Φωτιάδου και των 3ων «Ένα Κάποιο Όνειρο» της Ευαγγελίας Στρατή και «Το ξεκατίνιασμα του Ολύμπου» της Αυγής Παπαδοπούλου.