Οι συγγραφείς των Εκδόσεων Ψυχογιός γιορτάζουν τον ερχομό των Χριστουγέννων και σας περιμένουν!

Οι συγγραφείς των Εκδόσεων Ψυχογιός γιορτάζουν τον ερχομό των Χριστουγέννων και σας περιμένουν!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Οι συγγραφείς των Εκδόσεων Ψυχογιός γιορτάζουν τον ερχομό

των Χριστουγέννων και σας περιμένουν!

Μην λείψει κανείς!

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μία μοναδική ευκαιρία συνάντησης με σχεδόν όλους τους αγαπημένους συγγραφείς των αναγνωστών από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο βιβλιοπωλείο μας (Εμμ. Μπενάκη 13-15 – Αθήνα), θα υποδεχθούμε τους εκλεκτούς μας αναγνώστες που θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν περισσότερους από 80 αγαπημένους συγγραφείς, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων.
Μέσα σε κλίμα εορταστικό, με μουσική και κεράσματα, σας προσκαλούμε όλους για να ανταλλάξουμε ευχές, να περάσουμε όμορφα και να διαλέξουμε μαζί δώρα με υπογραφή για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Ελάτε να γνωρίσετε τους δημιουργούς των βιβλίων που εσείς έχετε αναδείξει και τοποθετήσει στις πρώτες θέσεις των αναγνωστικών προτιμήσεων, αλλά και να ανακαλύψετε νέους λογοτεχνικούς προορισμούς μέσα από τους 3.000 τίτλους βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, για παιδιά και ενηλίκους, που θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός.
Σας περιμένουμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας! Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας συγγραφείς!
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο βιβλιοπωλείο μας, Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα.