Κερδίστε τη συλλογή λογοτεχνίας flash fiction «3.025» από το 121 words fiction «3.025» από τις 121 λέξεις

Κερδίστε τη συλλογή λογοτεχνίας flash fiction «3.025» από το 121 words

Το «121 words», η Βέρα Καρτάλου και ο RadioAlchemy.net σας προσφέρουν δύο (2) αντίτυπα της πρώτης λογοτεχνικής συλλογής flash fiction, με τίτλο «3.025».

Όροι του διαγωνισμού

Για να διεκδικήσετε το δώρο θα πρέπει να

κάνετε like, comment & share στη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού στην Facebook Page του σταθμού https://goo.gl/cS4XhS

κάνετε like στις σελίδες των 121 words και του σταθμού

 

Ο διαγωνισμός λήγει τη Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 την ώρα της εκπομπής της Άννας Μουσογιάννη, ArtWave (18:00-20:00) όπου θα φιλοξενείται η συγγραφέας Βέρα Καρτάλου και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών.

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τον σταθμό (Αγίου Δημητρίου 16. Ψυρρή) τη Τρίτη 31.10.2017 κατά τη διάρκεια της επόμενης εκπομπής της Άννας Μουσογιάννη.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την πρώτη μας συλλογή με τίτλο «3.025», η οποία πρόεκυψε μέσα από τον πρώτο λογοτεχνικό διαγωνισμό μας σε συνεργασία με το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής “Tabula Rasa” και ξεπέρασε τις 301 συμμετοχές. Το κοινό ανέδειξε μέσα από ψηφοφορία 25 νικητήριες ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που παρουσιάζονται εδώ και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν…

Συμμετέχουν κατά σειρά διάκρισης:

Εύα Κουλιαρίδου, Χρύσα Μίσκου, Εβελίνα Μηνά, Λυδία Ψαραδέλλη, Κωνσταντίνα Καντζιού, Τέττιξ, Ελένη Δεληβοριά, Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη, Αλεξάνδρα Ανουσάκη, Ιωάννα Μαγοπούλου, Δημήτρης Τζάνογλος, Μαίρη Μαυρίδου, Μαρίτη Σύψα, Ιωάννης Δάφλος, Χριστίνα Γεωργιάδου, Σταύρος Νικολάου, Ιωάννα Αποστολάκου, Χρήστος Γιάννακας, Ελένη Λαμνάτου, Μαρία Αθανασιάδη, Αλεξάνδρα Στελλάκη, Γιάννης Κωστούδης, Χρήστος Χριστόπουλος, Ονειροπαγίδα και Θανάσης Σταυριανόπουλος.