Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός η βιογραφία του Elon Musk

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός η βιογραφία του Elon Musk

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός στις 6 Δεκεμβρίου η βιογραφία του Elon Musk, μιας προσωπικότητας που έχει φέρει επανάσταση στην τεχνολογία και στο επιχειρείν παγκοσμίως.

H βιογραφία μιας εξαιρετικά επιδραστικής προσωπικότητας, που διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα στον επιχειρηματικό και τεχνολογικό κόσμο στις ημέρες μας. Ένα βιβλίο που εμπνέει ενθουσιασμό για το μέλλον και μπορεί να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κυνηγήσουμε ακόμα και τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο βετεράνος δημοσιογράφος σε επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα Άσλι Βανς ξεδιπλώνει σε όλο το εύρος της τη ζωή και το έργο μιας ιδιοφυΐας, από τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική και τη φυγή του στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τις τρομερές τεχνολογικές καινοτομίες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις. Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται το όραμα του Ίλον Μασκ, ενός ιδιαίτερου ανθρώπου ο οποίος έχει επαναπροσδιορίσει την παγκόσμια βιομηχανία και έχει προκαλέσει νέα επίπεδα εφευρέσεων –από τη SpaceX και την Tesla μέχρι τη SolarCity– ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και δημιουργώντας πολλούς εχθρούς στην πορεία του. Μια βιογραφία που προκαλεί στον αναγνώστη έμπνευση και ενθουσιασμό για το μέλλον που έρχεται.