Μια άλλη ευκαιρία του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη στον Ιανό

Μια άλλη ευκαιρία του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη στον Ιανό

Οι εκδόσεις ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη με τίτλο Μια άλλη ευκαιρία… τη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στις 20:30 στον Ιανό – Σταδίου 24.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Δημήτρης Ιατρόπουλος ποιητής

Δημήτρης Κουνελάκης σύμβουλος επικοινωνίας

Νίκος Παπανικολάου καθηγητής Βιοχημείας Α.Π.Θ.

Φρόσω Χατζάκη κοινωνιολόγος

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου

Κείμενα θα διαβάσουν ο ηθοποιοί Ντίνος Καρύδης και Ρένος Χαραλαμπίδης.

Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά η συνθέτης, σολίστ ακορντεόν και performer, Ζωή Τηγανούρια.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Κωνσταντίνος Α. Τριανταφυλλάκης
«Μια άλλη ευκαιρία…»
Εκδόσεις IANOS, 2017
ISBN: 978-618-5141-30-1
Σελ. 400, Τιμή: 13€
Διαστάσεις: 14.5 cm Χ 21 cm

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS το νέο βιβλίου του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη με τίτλο «Μια άλλη ευκαιρία…».

Περιγραφή βιβλίου
Στην Ελλάδα της κρίσης συνθήκες αλλάζουν, ζωές ανατρέπονται, άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα που ούτε τα φαντάζονταν…
Νομίζεις ότι τα ’χεις όλα – ή τουλάχιστον όσα επιθυμούσες. Όμως, μια στιγμή αρκεί για ν’ ανοίξει η κερκόπορτα, απ’ όπου θα τρέξουν να περάσουν οι διαψεύσεις, οι αναποδιές και τα βάσανα.
Και τότε αρχίζουν τα ερωτήματα: Θα μπορέσεις να επιστρέψεις; Και ποιο είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις; Θ’ αποδεχτείς την ήττα ή θα αγωνιστείς για τη δικαίωση;
Στο καινούργιο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου A. Τριανταφυλλάκη συνταξιδεύουμε με ήρωες που βίωσαν την καταστροφή κι αναζητούν το δικαίωμα στο όνειρο μέσ’ από μιαν άλλη ευκαιρία…

Οι ιστορίες του βιβλίου γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, βασίστηκαν σε νέες και παλιές εµπειρίες και βιώµατα και πήραν την τελική τους µορφή το καλοκαίρι του 2016 στη Χαλκιδική, τη Σαντορίνη και τη Φολέγανδρο.

Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωµένο σ’ όλους εκείνους, άντρες και γυναίκες, που δίνουν καθηµερινά, υπό αντίξοες συνθήκες, τον αγώνα τους και επιµένουν µέχρι να κερδίσουν. Αυτοί µας διδάσκουν το πραγµατικό νόηµα της ζωής και την αξία της ύπαρξης.

Βιογραφικό
Ο Κωνσταντίνος Α. Τριανταφυλλάκης γεννήθηκε στο Ασημένιο Έβρου. Τελείωσε το Γυμνάσιο Διδυμοτείχου. Το 1975 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πάντειο. Το 1979 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά, στις Πολιτικές Επιστήμες (Μaster) και στις Διεθνείς Σχέσεις (Διδακτορικό). Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1990. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Μarketing και Επικοινωνίας.

Άλλα έργα του συγγραφέα: Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει… (Εκδ. ΙΑΝΟS, 2012) καιΗμερολόγια Χαρμολύπης (Εκδ. IANOS, 2014).