Νέα κυκλοφορία: "Αόρατα Πρόσωπα" του Richard Montanari

Νέα κυκλοφορία: “Αόρατα Πρόσωπα” του Richard Montanari

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις BELL το βιβλίο του Richard Montanari με τίτλο “Αόρατα Πρόσωπα” (Shutter Man).

Ο Μπίλι έχει το φόνο στο αίμα του, καθώς ανήκει στην οικογένεια Φάρεν: μια επικίνδυνη, εγκληματική οικογένεια της Φιλαδέλφειας. Μπορεί το πρόσωπό σου να είναι θολό σε εκείνον. Ωστόσο, ο θάνατός σου είναι βέβαιος. Γιατί τον Μπίλι δεν τον εμποδίζει τίποτα. Ούτε καν τα Αόρατα Πρόσωπα

Ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς της σύγχρονης αστυνομικής μυθιστοριογραφίας, ο Ρίτσαρντ Μοντανάρι, επιστρέφει στα νέα BELL Best Seller με μια συγκλονιστική ιστορία ενοχής και εξιλέωσης, όπου «οι ανατροπές και τα αφηγηματικά τρικ υπάρχουν μέχρι και την τελευταία σελίδα» (Crime Fiction Lover). Έχοντας επιλεγεί από το New York Times Book Review ως ένα από τα καλύτερα αστυνομικά μυθιστορήματα του 2016, το Αόρατα Πρόσωπα είναι ένα πρωτότυπο και «συναρπαστικό αιματοβαμμένο θρίλερ» (New York Times) που θα σας κόψει την ανάσα.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Μπίλι είναι εξαιρετικός δολοφόνος: έχει στρατηγική, μέθοδο και τελετουργικό. Μόνο που δεν ξέρει πώς είναι τα θύματά του.

 

Πάσχοντας από μια σπάνια ασθένεια που τον εμποδίζει να αναγνωρίζει πρόσωπα, ο Μπίλι έχει πάντοτε μια φωτογραφία στην τσέπη του, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αναγνωρίσει το επόμενο θύμα του.

 

Ενώ ο Μπίλι παραμονεύει κάπου στη Φιλαδέλφεια, ο ντετέκτιβ Κέβιν Μπερν αναλαμβάνει την εξιχνίαση μιας σειράς φόνων, έπειτα από περίεργες εισβολές σε σπίτια, έχοντας δίπλα του την πρώην συνεργάτιδά του, και νυν βοηθό εισαγγελέα, Τζέσικα Μπαλζάνο. Οι έρευνές τους τους φέρνουν στην πιο επικίνδυνη γειτονιά της Φιλαδέλφειας, εκεί όπου μεγάλωσε ο Μπερν, την Τσέπη του Διαβόλου, και ανασύρουν ένα έγκλημα από το παρελθόν του ντετέκτιβ, που τον στοίχειωνε για δεκαετίες.

 

Και τώρα πλησιάζει η στιγμή που το παρελθόν θα καθορίσει κάποιες ζωές. Ή θα τις καταστρέψει…

 

 

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 416 ● ΙSBN:  978-960-507-115-8  Κωδ. Βιβλίου: 01041115