Νέα κυκλοφορία: DC COMICS SECRET HERO SOCIETY 2 ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Νέα κυκλοφορία: DC COMICS SECRET HERO SOCIETY 2 ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και η Γουόντερ Γούμαν ήταν φίλοι από το σχολείο!

Με λένε Κλαρκ Κεντ, και µετά την «περιπέτεια» της προηγούµενης χρονιάς στην Ακαδηµία Ντουκάρντ, µου έλειψαν στ’ αλήθεια οι φίλοι µου Μπρους και Νταϊάνα. Αλλά, για φαντάσου, αυτό τον χειµώνα λάβαµε όλοι µας προσκλήσεις για την κατασκήνωση περιπέτειας Έβεργκριν! Ο διευθυντής της κατασκήνωσης Μίλτον Φάιν λέει ότι έχει σηµασία µόνο ο «φιλικός ανταγωνισµός και οι δραστηριότητες, η προώθηση του ανεξάρτητου πνεύµατος και η δηµιουργία παντοτινών φίλων». Είναι τέλεια. Μα υπάρχει κάτι… θέλω να πω, φαίνεται πως κάθε µέρα, όλο και κάποιο παιδί εξαφανίζεται. Δεν θέλω να το παραδεχτώ, αλλά πρέπει ν’ αρχίσω να σκέφτοµαι σαν τον Μπρους. Ή τουλάχιστον να τον ακούσω.

Σε σενάριο του Derek Fridolfs και σχέδιο του Dustin Nguyen (και οι δύο προτεινόμενοι για βραβείο Eisner για τη δουλειά τους στο Lil’ Gotham).

Τα DC SECRET HERO SOCIETY είναι το ιδανικό εφαλτήριο για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα παιδιά τον κόσμο των κόμικς και να μάθουν πώς είναι να μπορείς να έχεις τη δύναμη να πετάς ή να λύνεις το οποιοδήποτε μυστήριο αλλά να παραμένεις παιδί.

Για παιδιά από 10 χρονών

  • Από τις εκδόσεις ΟΞΥ κυκλοφορεί και ο 1ος τόμος DC SECRET HERO SOCIETY: ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

http://dccomicssecretherosociety.scholastic.com/

 

Στοιχεία έκδοσης

ISBN: 978-960-436-351-3
Συγγραφέας: Derek Fridolfs
Εικονογράφηση: Dustin Nguyen
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Τιμή: 10,00 €
Χρονολογία έκδοσης: 2018
Αριθμός σελίδων: 176
Διαστάσεις: 14 (πλάτος) x 21 εκ. (ύψος)
Διανομή: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ