Νέα κυκλοφορία: "Έρωτας στις Κυκλάδες"

Νέα κυκλοφορία: “Έρωτας στις Κυκλάδες”

Συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης νέων συγγραφέων στην ελληνική αισθηματική λογοτεχνία, η σειρά βιβλίων Silk της Χαρλένικ Ελλάς (Εκδόσεις BELL, Άρλεκιν) παρουσιάζει το πρώτο μυθιστόρημα της Πωλίνας Νικολιδάκη, Έρωτας στις Κυκλάδες.

Το ντεμπούτο της Πωλίνας είναι ένα δροσερό, αλλά και… θερμό, ρομαντικό, ανατρεπτικό ταξίδι σ’ ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, όπου μια νεαρή σχεδιάστρια μόδας από τη Νέα Υόρκη θα έρθει αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη, γοητευτικό, αλλά άκρως εριστικό  Ελληνοαμερικανό. Με φόντο το εκτυφλωτικό λευκό και το βαθύ μπλε του Αιγαίου, η σύγκρουση της Κάθριν και του Όντι δε θα αφήσει κανέναν αλώβητο. Ούτε καν τον ίδιο τον θεό του Έρωτα…

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

 


Η Κάθριν είναι μια ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας από τη Νέα Υόρκη. Ο χαμός του καλύτερού της φίλου θα την καταρρακώσει.  Όταν μάθει ότι κληρονόμησε το μερίδιό του στην πατρική κατοικία του σ’ ένα μικρό νησί της Ελλάδας, δε θα διστάσει να ταξιδέψει ως εκεί για να γνωρίσει από κοντά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ελπίζοντας έτσι να γαληνέψει η ψυχή της.

Στο σπίτι, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ένας συγκάτοικος: ο αδερφός του φίλου της, ο Όντι. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή είναι επιθετικός. Την κατηγορεί για όλα και δε δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει την εχθρική του στάση. Φυσικά, τίποτα από όσα της καταλογίζει δεν ισχύει, αλλά η Κάθριν δεν μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να εκθέσει τον φίλο της.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πολύ τεταμένη. Και όσο το φορτίο αυξάνει, τόσο οι μικρές σπίθες ανάμεσα στους δύο γίνονται φωτιά…