Νέα κυκλοφορία: "ΦΕΡΕ ΜΕ ΠΙΣΩ"

Νέα κυκλοφορία: “ΦΕΡΕ ΜΕ ΠΙΣΩ”

Η συγγραφέας των διεθνών bestsellers Πίσω από Κλειστές Πόρτες και Η Κατάρρευση επιστρέφει με ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα αγωνίας, με μια ιστορία με γρήγορη πλοκή και γεμάτη απρόσμενες ανατροπές, που θα σας κόψει την ανάσα!

Η B. A. Paris, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε 40 χώρες και με τα βιβλία της να έχουν κατακτήσει τις πιο έγκυρες λίστες των bestseller (New York Times, Sunday Times, Publisher’s Weekly, iBook, Amazon, Kindle bestsellers κ.α.), θεωρείται αυτή τη στιγμή μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου ψυχολογικού θρίλερ: ενός είδους που βρίσκεται σε πλήρη άνθηση τα τελευταία χρόνια και το οποίο συνδυάζει την αγωνία και τις ανατροπές σε ιστορίες που θα μπορούσαν να συμβούν σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το Φέρε με Πίσω από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία έγινε bestseller στις λίστες των New York Times, των Sunday Times και του Kindle και παγίωσε τη θέση της Paris στην κορυφή των συγγραφέων των ψυχολογικών μυθιστορημάτων αγωνίας.

Είναι γεγονός πως «διανύουμε μια νέα Χρυσή Εποχή στη συγγραφή των θρίλερ, χάρη σε εκπληκτικά βιβλία όπως το Φέρε με πίσω» (Lee Child) και η B. A. Paris είναι αναμφίβολα σήμερα η #1 «εθιστική νέα φωνή στα μυθιστορήματα αγωνίας» (Sophie Hannah). Αν δεν την έχετε ανακαλύψει ακόμη, τώρα ήρθε η ώρα!

Τελευταία νέα: Στις 13 Νοεμβρίου η B.A. Paris θα βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του Φέρε με Πίσω! Μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου ψυχολογικού θρίλερ, η συγγραφέας των #1 bestsellers «Πίσω από Κλειστές Πόρτες» και «Η Κατάρρευση», έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο της μυθιστόρημα «Φέρε με Πίσω»!

Η B. A. Paris θα βρίσκεται την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Public Συντάγματος, όπου θα συζητήσει με τον δημοσιογράφο Στέφανο Τσιτσόπουλο τόσο για το νέο της βιβλίο, όσο και για τα δυο προηγούμενά της, καθώς και γενικότερα για το λογοτεχνικό είδος του ψυχολογικού θρίλερ στο οποίο η ίδια θεωρείται πραγματική μετρ.

Παράλληλα, η Paris θα απαντήσει σε ερωτήσεις αναγνωστών και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Αυτή την παρουσίαση δεν πρέπει να τη χάσει κανείς!

 

                                                                                    ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο Φιν και η Λέιλα είναι νέοι και ερωτευμένοι. Καθώς επιστρέφουν οδικώς από τις διακοπές τους στη Γαλλία, ο Φιν κάνει μια στάση σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και αφήνει τη Λέιλα μόνη στο αυτοκίνητο. Όταν γυρίζει, μερικά λεπτά αργότερα, η Λέιλα έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.

 

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Αυτή είναι η ιστορία που λέει στην αστυνομία ο Φιν. Και είναι η αλήθεια –αλλά όχι όλη η αλήθεια.

 

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Φιν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με την Έλεν, την αδερφή της Λέιλα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. Κάποιος έχει δει τη Λέιλα. Είναι όντως εκείνη, όμως, ή κάποιος που προσποιείται ότι είναι η Λέιλα; Και, αν είναι εκείνη, τι θέλει; Και τι συνέβη πραγματικά τη νύχτα της εξαφάνισής της;

 

Εκδόσεις BELL  ●  Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN:  978-960-620-754-9 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170131