Νέα κυκλοφορία: "ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ"

Νέα κυκλοφορία: “ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ”

Με στόχο να αναδειχθεί και να στηριχθεί η ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού και του τρόμου, οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το νέο συναρπαστικό μυθιστόρημα του Μάριου Δημητριάδη, Οι Μακάριοι.

Ο Μάριος, λάτρης της λογοτεχνίας του τρόμου και συγγραφέας τεσσάρων ακόμη βιβλίων -μιας συλλογής διηγημάτων, ενός μυθιστορήματος και δύο συνεργατικών βιβλίων- αλλά και πολλών διηγημάτων που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχουν εκδοθεί σε συλλογικές ανθολογίες, παρουσιάζει μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική ιστορία, ένα διαφορετικό μυθιστόρημα τρόμου, όπου η πραγματικότητα μπλέκει με τη φαντασία και το σήμερα με το άγνωστο, σκοτεινό και ξεχασμένο χθες.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη Μακάρια. Στο μικρό αυτό ξεχασμένο νησί του Αιγαίου που κρύβει πολλά μυστικά. Και σας καλούμε να ανακαλύψετε την αλήθεια. Με κάθε κόστος…

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Σεπτέμβριος του 1992.

 

Ο Αλέξανδρος είναι ένας νεαρός δάσκαλος και η καινούργια σχολική χρονιά τον βρίσκει με μετάθεση σε ένα άγνωστο, απομακρυσμένο νησί του Αιγαίου. Από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι του στη Μακάρια αντιλαμβάνεται ότι οι λιγοστοί κάτοικοι είναι επιφυλακτικοί και καχύποπτοι απέναντί του. Και καθώς οι μέρες περνούν, ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί ότι πίσω από τις φαινομενικά ήσυχες ζωές τους οι ντόπιοι κρύβουν πολλά και επικίνδυνα μυστικά.

 

Η περιέργειά του θα τον οδηγήσει στην αναζήτηση της αλήθειας και όταν τα θαμμένα στα βάθη του χρόνου σκοτεινά μυστικά της Μακάριας αρχίσουν να αποκαλύπτονται, όχι μονάχα θα κλονίσουν όλα τα πιστεύω του, αλλά και θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

 

Οι Μακάριοι είναι μια συναρπαστική μεταφυσική ιστορία, ένα ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα τρόμου, όπου το πιο σκοτεινό κακό έρχεται από το παρελθόν για να μας θυμίσει ότι οι αρχαίοι θεοί βρίσκονταν πάντα ανάμεσά μας…


Εκδόσεις BELL ●  Τιμή: € 14,40 € ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-620-755-6 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170132