Νέα κυκλοφορία: "Κάτι στο Νερό"

Νέα κυκλοφορία: “Κάτι στο Νερό”

Στο Κάτι στο Νερό το τέλειο ζευγάρι ζει την τέλεια ζωή. Μόνο που το «τέλειο» είναι κάτι που δεν υπάρχει…

Η Catherine Steadman είναι ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της ως Μέιμπελ Λέιν Φοξ στην τηλεοπτική σειρά Downton Abbey, και το Κάτι στο Νερό είναι το συγγραφικό ντεμπούτο της που από την πρώτη στιγμή έγινε #1 New York Times bestseller στην Αμερική, Sunday Times bestseller στη Μ. Βρετανία, ενώ ήταν και η επιλογή για τον Ιούνιο σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές λέσχες ανάγνωσης των ΗΠΑ, το Hello Sunshine της διάσημης ηθοποιού Reese Witherspoon (Η Witherspoon, μάλιστα, απέκτησε και τα δικαιώματα για τη μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο).

Το Κάτι Στο Νερό είναι ένα «εντυπωσιακό… γρήγορο, εκλεπτυσμένα ψυχρό, ευφυές» ψυχολογικό θρίλερ (The New York Times), όπου «οι απειλές και οι ολοένα και χειρότερες αποφάσεις (που παίρνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι) επιταχύνουν με ταχύτητα τύπου Το Τελεσίγραφο του Μπορν» (Publishers Weekly).  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα για την κυκλοφορία του καθηλωτικού αυτού μυθιστορήματος έχουν ήδη πουληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες.

Ακολουθήστε  λοιπόν το ζευγάρι του βιβλίου, τον  Μαρκ και την Έριν, σε ένα ταξίδι μέχρι το νησί της Μπόρα  Μπόρα,  που  θα  τους  μείνει  αξέχαστο. Ένα ταξίδι  που  θα  αλλάξει  τη ζωή  τους. Και  όχι  απαραίτητα
προς το καλύτερο…

Πόσο εύκολο είναι η ζωή των ονείρων σου να μετατραπεί σε εφιάλτη;
Η  Έριν,  δημιουργός  ντοκιμαντέρ, βρίσκεται στο κατώφλι  μιας  μεγάλης  επαγγελματικής επιτυχίας. Ο Μαρκ, ένας  γοητευτικός  διαχειριστή ς επενδύσεων, ατενίζει το  μέλλον με φιλόδοξα σχέδια. Μέχρι τη στιγμή  που  χάνει  τη  δουλειά του. Οι  δυο τους, τρελά ερωτευμένοι, είναι αποφασισμένοι να ξεπερά-σουν μαζί κάθε δυσκολία. Έτσι, ξεκινούν έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος στο τροπικό νησί της  Μπό-ρα Μπόρα, όπου  απολαμβάνουν  τον ήλιο, τις αμμουδιές  και ο ένας τον άλλον. Ώσπου  μια μέρα, στη διάρκεια μιας κατάδυσης στην καταγάλανη θάλασσα του Νότιου Ειρηνικού, βρίσκουν κάτι στο νερό.

Αν μια απλή επιλογή άλλαζε τη ζωή σου για πάντα, θα την έκανες;
Ξαφνικά, η Έριν και ο Μαρκ βρίσκονται μπροστά σ’ ένα δίλημμα: να μιλήσουν ή να προστατεύσουν το μυστικό τους. Στο  κάτω κάτω,  αν δεν το μάθει  κανένας, ποιον  βλάπτουν; Η απόφασή τους, όμως, θα πυροδοτήσει μια ολέθρια αλυσίδα γεγονότων…


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόση ώρα παίρνει το σκάψιμο ενός τάφου;
Μην αναρωτιέσαι άλλο. Η καθηλωτική  φωνή  της Κάθριν  Στέντμαν  λάμπει σ’ αυτό το πρώτο συναρπα-στικό της μυθιστόρημα, από την  πρώτη ως  την τελευταία  σελίδα του. Με  διεισδυτική οξυδέρκεια και μια πλοκή που ξεδιπλώνεται με συγκλονιστικές ανατροπές, το Κάτι στο Νερό μας φέρνει αντιμέτωπους με τις  ελπίδες  στις οποίες  είμαστε απεγνωσμένα γαντζωμένοι, τα ιδανικά που μπαίνουμε στον πειρα-σμό να εγκαταλείψουμε και τα τέλεια ψέματα που λέμε στον εαυτό μας.

ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
(Something in the Water)
της Catherine Steadman

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου
Κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 από τις εκδόσεις BELL


Τιμή: € 16,60 € ● Σελίδες: 400 ● ΙSBN:  978-960-620-752-5 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170129