Νέα κυκλοφορία: «Και μετά έμεινα μόνος»

Νέα κυκλοφορία: «Και μετά έμεινα μόνος»

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος το βιβλίο της Rhiannon Navin με τίτλο «Και μετά έμεινα μόνος», σε μετάφραση Γιώργου Στάμου.

Μερικές φορές, είναι τα παιδιά που κρύβουν τις μεγαλύτερες καρδιές
–και οι σιγανές φωνές τους αυτές που ηχούν δυνατότερα.

Στριμωγμένος σε μια ντουλάπα μαζί με τους συμμαθητές του και τη δασκάλα του, ο Ζακ Τέιλορ, μαθητής της πρώτης δημοτικού, ακούει τους πυροβολισμούς που αντηχούν στους διαδρόμους του σχολείου του. Ο απολογισμός θα είναι δεκαεννέα χαμένες ζωές –ανάμεσά τους, και αυτή του μεγαλύτερου αδελφού του Ζακ.

Τις επόμενες μέρες, ενώ η μητέρα του Ζακ ξεκινά μια σταυροφορία εναντίον των γονιών του δράστη, ο Ζακ καταφεύγει στον θεραπευτικό κόσμο των βιβλίων. Οπλισμένος με την αισιοδοξία και το πείσμα που μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να έχει, αφηγείται –με την αφοπλιστική φωνή ενός εξάχρονου– τις προσπάθειές του να βοηθήσει τους «μεγάλους» γύρω του να αντεπεξέλθουν στις πιο δύσκολες και σκοτεινές στιγμές της ζωής τους.

 

«Το ντεμπούτο μιας από τις σημαντικότερες συγγραφείς των επόμενων χρόνων.» –Library Journal

«Ένα βιβλίο που σου σπαράζει την καρδιά!» –The Sun Chronicle

«… πραγματεύεται τον αγώνα μιας οικογένειας να ξαναβρεί την ενότητά της μετά από μια τόσο απίστευτη πράξη βίας…» –Marie Claire

 

Η Ριάνον Νάβιν μεγάλωσε στη Βρέμη της Γερμανίας, σε μια οικογένεια με γυναίκες που αγαπούσαν πολύ τα βιβλία. Η καριέρα της στη διαφήμιση την έφερε στη Νέα Υόρκη, όπου εργάστηκε σε πολλές μεγάλες εταιρείες προτού αποφασίσει να γίνει μητέρα πλήρους απασχόλησης και συγγραφέας. Σήμερα ζει έξω από τη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της, τα τρία παιδιά τους και δύο γάτες. Το Και μετά έμεινα μόνο είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στη διεύθυνση rhiannonnavin.com

Μετάφραση: Γιώργος Στάμου

Κατηγορία βιβλίου: Κοινωνικό

ISBN: 978-960-461-840-8

Κωδικός: 84156

Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.

Σελίδες: 400

Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό

Τιμή: 15,50 €

Πατήστε εδώ για να δείτε απόσπασμα του βιβλίου