Νέα κυκλοφορία: "Κορόνα κερδίζεις"

Νέα κυκλοφορία: “Κορόνα κερδίζεις”

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL το βιβλίο του Jeffrey Archer με τίτλο Κορόνα Κερδίζεις (Heads You Win) σε μετάφραση 
Χριστίνας Ριζοπούλου.

Οι Los Angeles Times έγραψαν γι’ αυτόν πως είναι «ένας από τους δέκα κορυφαίους μυθιστοριογράφους στον κόσμο», η Washington Post τον χαρακτήρισε «αφηγητή της κλάσης του Αλέξανδρου Δουμά», ενώ ο Λάρι Κινγκ δήλωσε πως «δεν υπάρχει καλύτερος παραμυθάς εν ζωή». Πρόκειται, φυσικά, για τον Τζέφρι Άρτσερ, ο οποίος καθιερώθηκε διεθνώς από τη μεγάλη εκδοτική επιτυχία του Κάιν & Άβελ και έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα 24 μυθιστορήματα και 8 συλλογές διηγημάτων σε 97 χώρες και σε 37 γλώσσες, με τις συνολικές πωλήσεις τους να ξεπερνούν τα 330 εκατομμύρια αντίτυπα!

Το Κορόνα Κερδίζεις είναι το νέο bestseller του #1 συγγραφέα των New York Times και ακολουθεί τις δύο εκδοχές της ζωής του μικρού Αλεξάντερ Καρπίενκο, ο οποίος όταν αναγκασθεί το 1968 να δραπετεύσει από τη Ρωσία, θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα: να μπει στο πλοίο για την Αμερική ή σ’ εκείνο για τη Μεγάλη Βρετανία;

Ένας άντρας, δυο ζωές, μια συναρπαστική ιστορία που εκτείνεται σε διαφορετικές ηπείρους και δεκαετίες, ένα «έξοχο μυθιστόρημα» (Booklist) που θα απολαύσετε μέχρι και την τελευταία του σελίδα!

 OΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Λένινγκραντ, Ρωσία, 1968. Ο Αλεξάντερ Καρπιένκο δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Από την εφηβεία του ονειρεύεται να εκλεγεί κάποια μέρα πρόεδρος της χώρας του. Αλλά όταν ο πατέρας του δολοφονείται από την Κα-Γκε-Μπε, επειδή ήθελε να φτιάξει ένα σωματείο εργαζομένων, ο Αλεξάντερ και η μητέρα του δεν έχουν άλλη επιλογή: αν θέλουν να επιζήσουν, πρέπει να δραπετεύσουν από τη Ρωσία. Στο λιμάνι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα καθοριστικό δίλημμα: να κρυφτούν σε ένα εμπορικό πλοίο που πηγαίνει στην Αμερική ή σε ένα που πηγαίνει στη Μεγάλη Βρετανία; Ο Αλεξάντερ αποφασίζει να το παίξει κορόνα-γράμματα…

Μέσα σε μια στιγμή, το στροβίλισμα του νομίσματος στον αέρα αποφασίζει το μέλλον του Αλεξάντερ. Στη διάρκεια μιας επικής ιστορίας για το ρόλο της μοίρας και της τύχης, που διαδραματίζεται σε δύο ηπείρους και καλύπτει τριάντα χρόνια, παρακολουθούμε τους θριάμβους και τις ήττες του, τον αγώνα να κατακτήσει, ως μετανάστης, τον καινούργιο κόσμο του. Καθώς η συναρπαστική ιστορία ξεδιπλώνεται, ο Αλεξάντερ αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται το πεπρωμένο του, και αποδέχεται πως πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν που άφησε πίσω του, στη Ρωσία.

Το Κορόνα Κερδίζεις είναι το πιο φιλόδοξο και συναρπαστικό μυθιστόρημα του Τζέφρι Άρτσερ από την εποχή του Κάιν και Άβελ.

Εκδόσεις BELL ● Σελίδες: 512 ● ΙSBN:  978-960-620-763-1 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170136