Νέα Κυκλοφορία: "Παράξενη Ελλάδα. Ο Απόλυτος Ταξιδιωτικός Οδηγός"

Νέα Κυκλοφορία: “Παράξενη Ελλάδα. Ο Απόλυτος Ταξιδιωτικός Οδηγός”

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφική ομάδα του Παράξενου Ταξιδιώτη σάς προτείνουν έναν νέο, αναπάντεχο και πρωτότυπο ταξιδιωτικό οδηγό για την χώρα μας, με τίτλο “Παράξενη Ελλάδα”.

Πυραμίδες και Πύργος του Άιφελ, σκυλόμορφοι άγιοι και αρχαία ρομπότ, Βουδιστικές Στούπες και Μουσείο Σαμουράι… όλα στην πιο παράξενη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα!

Από το οπισθόφυλλο

Ανακαλύψτε τα θαυμαστά και αλλόκοτα της ελληνικής γης!

Πυραµίδες και µούµιες, σκυλόµορφοι άγιοι και gargoyles, βουδιστικές στούπες και λίµνες δράκων, αρχαία ροµπότ και νανόσπιτα είναι µερικά µόνο από τα εκατοντάδες άγνωστα αξιοθέατα της Ελλάδας. Αναζήτησε όλες εκείνες τις τοποθεσίες που δεν υπάρχουν σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, µέρη τόσο ιδιαίτερα και παράξενα, που δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν στη χώρα µας!

Η Ελλάδα αποτελεί έναν τόπο αυθεντικής παραξενιάς, ικανό να σε αφήσει άφωνο σε κάθε σου βήµα. Και όπως θα έλεγε ο περιηγητής Ibn Battuta, αυτό ακριβώς είναι που κάνει το ταξίδι σου συναρπαστικό και τις ιστορίες που αργότερα θα διηγηθείς τόσο ενδιαφέρουσες…

Βγες, λοιπόν, µε περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι αποσκευές και ταξίδεψε όπως δεν ταξίδεψες ποτέ στο παρελθόν. Άρχισε να βλέπεις µε άλλο µάτι, αυτό του παράξενου ταξιδιώτη, όλα όσα αγνοούσες ως τουρίστας τόσο καιρό, ξεστράτισε από το µονοπάτι που άλλοι σου ορίζουν και ξεκίνα να φτιάχνεις το δικό σου!

 

η συγγραφική ομάδα

Ο Νικόλαος Κουμαρτζής είναι συγγραφέας πολλών προσωπικών και συλλογικών βιβλίων (ανάμεσα στα οποία το «Κάστρα και Θρύλοι στην Ελλάδα»). Είναι διδάκτωρ Δημοσιογραφίας, ιδρυτής του Πρότυπου Ομίλου Πολιτισμού SEIKILO, καθώς και του Luthieros Music Instruments. Είναι ο εμπνευστής της ιδέας του Παράξενου Ταξιδιώτη και συντονιστής του παρόντος ταξιδιωτικού οδηγού.

Ο Δημήτρης Αναστασίου είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγγραφέας δύο προσωπικών και αρκετών συλλογικών βιβλίων. Στον παρόντα οδηγό υπήρξε υπεύθυνος των ενοτήτων “Μακεδονία” και “Θεσσαλονίκη”.

Ο Γιώργος Αδαμόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά. Ως συγγραφέας και συντάκτης συνεργάστηκε με πλήθος εξειδικευμένων εντύπων, όπως τα περιοδικά Mystery, Forbidden History και ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (Ελεύθερος Τύπος). Στον παρόντα οδηγό υπήρξε υπεύθυνος των ενοτήτων “Αθήνα” και “Στερεά Ελλάδα”.

Ο Μιλτιάδης Τσαπόγας είναι συγγραφέας των βιβλίων “Πέτρα & Ξίφος: Κάστρα & Ιππότες στον Μοριά” και “Άγνωστη Πελοπόννησος”. Ως συντάκτης έχει συνεργαστεί με πλήθος περιοδικών, όπως τα GEO, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (Ελεύθερος Τύπος), Forbidden History και Mystery. Στον παρόντα οδηγό υπήρξε υπεύθυνος της ενότητας «Πελοπόννησος», με έντονη συμμετοχή στην ενότητα «Νησιά Αιγαίου».

 

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Παράξενη Ελλάδα: Ο Απόλυτος Ταξιδιωτικός Οδηγός​
Συγγραφέας: Συλλογικό​
Εκδόσεις: iWrite
Σελίδες: 374
ISBN: 978-960-627-028-4