Νέα κυκλοφορία: «Σ’ άφησα» της Clare Mackintosh

Νέα κυκλοφορία: «Σ’ άφησα» της Clare Mackintosh

Η βρετανίδα Clare Mackintosh κάνει δυναμική είσοδο στον χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας με το δυνατό της ντεμπούτο Σ’ άφησα που διέγραψε μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία από τη στιγμή που πρωτοεκδόθηκε και την ώθησε να εγκαταλείψει την καριέρα της ως αστυνομικού και να αφοσιωθεί στη συγγραφή. Το βιβλίο φιγουράριζε στη λίστα των μπεστ σέλερ των Sunday Times και New York Times επί σειρά εβδομάδων, έχει πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα, ενώ τα δικαιώματα μετάφρασης έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και η βαθμολογία του στο Goodreads αγγίζει σχεδόν το άριστα.

Ήταν ένα τραγικό ατύχημα.
Όλα έγιναν τόσο γρήγορα.
Δεν θα μπορούσε να το αποτρέψει.
Ή μήπως θα μπορούσε;

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο κόσμος της Τζένα Γκρέι βυθίζεται στον εφιάλτη. Η μόνη της ελπίδα να βγει από αυτόν είναι να αφήσει τα πάντα πίσω της και να κάνει μια καινούργια αρχή. Θα εγκατασταθεί σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα στην ακτή της Ουαλίας αλλά οι φόβοι, η θλίψη και οι αναμνήσεις της από εκείνη τη βάναυση νοεμβριάτικη νύχτα που της άλλαξε τη ζωή θα τη στοιχειώνουν. Σιγά σιγά η Τζένα βλέπει πως ίσως το μέλλον της να της επιφυλάσσει κάποιες ευτυχισμένες στιγμές, όμως το παρελθόν της δεν θα αργήσει να αναδυθεί οδηγώντας στη συντριβή…
Ένα ανατριχιαστικό ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο ανατροπές, με ασθματικό ρυθμό και ένα σοκαριστικό τέλος. Ο αναγνώστης θα απολαύσει κάθε κομμάτι της ιστορίας: από τα μυστικά και την αγωνία μέχρι τον συναισθηματικό της αντίκτυπο και μετά το πέρας της ανάγνωσης.

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ

Η ίδια η συγγραφέας περιγράφει πώς εμπνεύστηκε την ιστορία.

Περισσότερα για τη συγγραφέα θα βρείτε στον προσωπικό της ιστότοπο, στη σελίδα της στο facebook και στον λογαριασμό της στο twitter.
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σε μετάφραση Βάσιας Τζανακάρη.