Νέα κυκλοφορία: «Στον Πιο Σκοτεινό Δρόμο»

Νέα κυκλοφορία: «Στον Πιο Σκοτεινό Δρόμο»

Η «Βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος» (New York Post) επιστρέφει στα νέα BELL Best Seller με ένα «ανατριχιαστικό, αγωνιώδες και τολμηρό» (USA Today) μυθιστόρημα που «θα σας κόψει την ανάσα» (Library Journal).

 

Το Στον Πιο Σκοτεινό Δρόμο διαδραματίζεται το 1990, όταν το διαδίκτυο έκανε τα πρώτα του βήματα, τα κινητά θεωρούνταν είδος πολυτελείας και όχι πρώτης ανάγκης και όταν στο πεδίο των εγκληματολογικών επιστημών η τεχνολογία εξέτασης του DNA απείχε ακόμη έτη φωτός από το σημερινό επίπεδο. Στο χρονικό αυτό πλαίσιο, η Χόαγκ ξεδιπλώνει αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία για το πώς μια τέλεια οικογένεια μπορεί να καταστραφεί από το τέλειο έγκλημα.

 

«Με σύνθετους χαρακτήρες και ζωντανούς, ρεαλιστικούς διαλόγους, το Στον Πιο Σκοτεινό Δρόμο είναι ένα πολυδιάστατο θρίλερ» (Houston Press) στο οποίο «η αγωνία αυξάνεται σελίδα με τη σελίδα» (The Huffington Post). Στους λάτρεις της καλής αστυνομικής μυθιστοριογραφίας δεν έχουμε παρά να δώσουμε μια συμβουλή: «Αν έχετε χρόνο για να διαβάσετε μόνο ένα βιβλίο, τότε πραγματικά πρέπει να διαβάστε αυτό. Δε θα το μετανιώσετε» (Suspense Magazine).

 

KEIMENO OΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟΥ

 

Μια φορά κι έναν καιρό η Λόρεν είχε την τέλεια οικογένεια.  Τον τέλειο σύζυγο. Τα τέλεια παιδιά. Την τέλεια ζωή στο τέλειο σπίτι.  Και τότε, όπως συμβαίνει σε όλα τα παραμύθια, μπήκε στις ζωές τους το κακό.  Και τα κατέστρεψε όλα.

 

Καλιφόρνια, 1990. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που εξαφανίστηκε η δεκαεξάχρονη κόρη της Λόρεν Λότον. Τώρα πια όλοι τη θεωρούν νεκρή. Και η ζωή της Λόρεν έχει καταστραφεί. Ο άντρας της αυτοκτόνησε και η μικρότερη κόρη της, η Λία, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει λίγη χαρά και να ανακαλύψει ό,τι έμεινε από την παιδική ηλικία που δεν έζησε ποτέ.

Η Λόρεν ξέρει πολύ καλά ποιος πήρε την κόρη της, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο που να τον ενοχοποιεί. Θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή, η Λόρεν μετακομίζει με τη Λία στο ειδυλλιακό Όουκ Νολ. Όταν όμως μετακομίζει εκεί και ο κύριος ύποπτος της Λόρεν, τότε όλα δείχνουν πως η ιστορία ετοιμάζεται να επαναληφθεί. Γιατί η Λία Λότον σύντομα θα γίνει δεκάξι και στο Όουκ Νολ κυκλοφορεί ελεύθερο ένα αρπακτικό…

 

 

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 424 ● ΙSBN:  978-960-507-114-1 Κωδ. Βιβλίου: 01041114