Νέα κυκλοφορία: «Τα βατράχια»

Νέα κυκλοφορία: «Τα βατράχια»

Αυτόν τον Ιανουάριο τα BELL Best Seller –μια από τις μακροβιότερες σειρές βιβλίων στην Ελλάδα– περνούν σε μια καινούργια εποχή, με στόχο να προσφέρουν στον αναγνώστη ένα διαφορετικού τύπου βιβλίο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Νέο, ειδικά μελετημένο για την ευκολία του αναγνώστη, σχήμα, άριστη ποιότητα κατασκευής, ευανάγνωστη γραμματοσειρά και χαμηλή τιμή.

Την αυλαία στη νέα αυτή εποχή των BELL Best Seller ανοίγει ο ταλαντούχος Δημήτρης Σίμος με Τα Βατράχια: το βραβευμένο αστυνομικό μυθιστόρημά του με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο, το οποίο είναι και το πρώτο βιβλίο της σειράς Σκοτεινά Νερά –το δεύτερο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το νέο αυτό ξεκίνημα στηρίζουν και τρεις από τους σημαντικότερους συγγραφείς του ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος, συμμετέχοντας με τρία διηγήματα που εκδίδονται για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, στο τέλος του βιβλίου του Δημήτρη Σίμου περιλαμβάνονται τα εξής διηγήματα: «Η Δεξαμενή» του Βαγγέλη Γιαννίση, «Καντίνα “Ο Σάββας”» του Δημήτρη Μαμαλούκα και «Μικρά Εγκλήματα της Οδού Δράκου» της Χίλντας Παπαδημητρίου.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Χαλκίδα 2010

To ποτάμι φουσκώνει. Τα βατράχια ετοιμάζονται για το τραγούδι τους. Μια δεκατετράχρονη μαθήτρια ανασύρεται νεκρή από τα παγωμένα νερά του Ευβοϊκού. Η υπόθεση επαναφέρει τον αστυνόμο Χρήστο Καπετάνο στη δράση, κάνοντας τη σύλληψη του δολοφόνου να φαντάζει ως η μόνη ευκαιρία για τη λύτρωση. Χρόνια θαμμένα μυστικά και απόκρυφες ιστορίες μιας μικρής κοινωνίας παραμένουν στο σκοτάδι μέχρι την ώρα της αποκάλυψης.


Αλιβέρι 1984

Δημήτρης και Αμαρυλλίς. Δυο αδέρφια χωρίς δεσμό αίματος να τους συνδέει. Ένας κήπος γεμάτος λάσπη. Η μετάβαση μιας οικογένειας από την ευημερία στη φτώχια. Πώς ένα ένοχο μυστικό θα χωρίσει αλλά και θα ενώσει τις ψυχές τους;


Δύο σκοτεινές ιστορίες, ένα αναπάντεχο τέλος.

 

Το βραβευμένο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου Τα Βατράχια είναι το πρώτο βιβλίο της  σειράς Σκοτεινά Νερά με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο.

 

ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ

τoυ Δημήτρη Σίμου

Νέα εποχή BELL με την πρώτη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου σε… Σκοτεινά Νερά

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 336 ● ΙSBN: 978-960-507-113-4

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία
από τιις 12 Iανουαρίου 2018