Νέα κυκλοφορία: "Τυφλά Ψάρια"

Νέα κυκλοφορία: “Τυφλά Ψάρια”

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις BELL η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου σε… Σκοτεινά Νερά.

Τα βραβευμένα Βατράχια ήταν το πρώτο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου και εκείνο που εγκαινίασε τον Ιανουάριο την αστυνομική σειρά Σκοτεινά Νερά των νέων BELL Best Seller με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο. Το βιβλίο αυτό αγαπήθηκε από αναγνώστες και κριτικούς, κατέκτησε τις λίστες των bestseller και ανέδειξε τον ταλαντούχο Δημήτρη ως έναν από τους κύριους εκφραστές του νέου μεσογειακού νουάρ, της νέας ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε συνεχή ανοδική πορεία.

Τώρα, οι Εκδόσεις BELL σας παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο της σειράς Σκοτεινά Νερά, το Τυφλά Ψάρια, όπου ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να διαλευκάνει τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας και παράλληλα να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του δικού του παρελθόντος. Σκοτεινό, μυστηριώδες, έξυπνο και με κινηματογραφική πλοκή, το δεύτερο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου είναι εδώ και σας καλεί να βυθιστείτε σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά…


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Το άψυχο σώμα μιας νεαρής μητέρας ανακαλύπτεται στα βράχια της θάλασσας, δίπλα στην αλάνα του Φάρου. Ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι ενός φόνου που θα εμφανίσει μπροστά του ένα στοιχειωμένο παρελθόν.

Ο υπόκοσμος βγαίνει από το σκοτάδι αναζητώντας μια θέση στο φως με ανταμοιβή το χρήμα.  Μυστικά αίματος μέσα στην οικογένεια. Αδελφικοί δεσμοί που καμουφλάρονται. Το φως μπορεί να δώσει τη λύση. Τα ψάρια πρέπει να τυφλωθούν, να χάσουν το πλεονέκτημα του καμουφλάζ.

Μια παράνομη ερωτική σχέση οδηγεί στην καταστροφή. Η προσπάθεια αναρρίχησης στα  ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα αποτελέσει την αρχή για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή.

 

Μετά το βραβευμένο μυθιστόρημα Τα Βατράχια, ο Δημήτρης Σίμος επιστρέφει σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά… Το Τυφλά Ψάρια είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου.

 

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 328 ● ΙSBN:  978-960-507-116-5  ● ΚΩΔ. ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041116

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 11.5.2018 στις 19:00 στο Monogram Bookstores στο Χολαργό.
Μετά το βραβευμένο μυθιστόρημα, Τα Βατράχια, ο Δημήτρης Σίμος επιστρέφει σε ακόμη πιο σκοτεινά νερά με τα Τυφλά Ψάρια.
Ομιλητές: Γιώργος Πιέρρος (δημοσιογράφος), Ελεωνόρα Ορφανίδου (δημοσιογράφος)
Ώρα: 19:00.
Επιπρόσθετα, οι σπουδαστές του 1ου έτους της σχολής “δήλος” – Δήμητρα Χατούπη θα συνοδεύσουν την παρουσίαση με ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα τον φόνο, με τη διδασκαλία του Γιώργου Αδαμαντιάδη.
«Όταν κάνουμε μαθήματα θανάτου, κάποια στιγμή θα γυρίσουν και θα σκοτώσουν τον δάσκαλο».

Facebook event