Νέα κυκλοφορία: "Υπομονή" του Daniel Clowes

Νέα κυκλοφορία: “Υπομονή” του Daniel Clowes

Η Υπομονή είναι το καινούριο εικονογραφημένο βιβλίο του Daniel Clowes (Ghost World) μετά από δέκα χρόνια, καθώς και το μεγαλύτερο και πιο υποσχόμενο βιβλίο στην καριέρα του που σηματοδοτείται με πολλαπλά βραβεία (Eisner & Harvey awards, PEN awards, Academy Award nomination).
Πρόκειται για μια απερίγραπτη ψυχεδελική ερωτική ιστορία επιστημονικής φαντασίας, που στρέφεται με απόλυτη ακρίβεια από τη βίαιη καταστροφή στη βαθιά τρυφερότητα, με τον εντελώς μοναδικό τρόπο του Clowes.

Μια ιστορία γεμάτη χρώματα, που δίνει στον Clowes την ευκαιρία να σχεδιάσει τις πιο ζωντανές σελίδες της ζωής του και να πει την πιο αγωνιώδη και εκπληκτική ιστορία του.

#1 Καλύτερο Εικονογραφημένο βιβλίο 2016 – Vulture
#2 Καλύτερο Εικονογραφημένο βιβλίο 2016 – Under the Radar Magazine

«Πρόκειται για ένα βιβλίο με μεγάλη επιρροή, για ένα ιδιαίτερο βιβλίο χάρη στην πολύχρωμη γλώσσα του και τις σκληρές παγίδες που κρύβει, το συνεχές ύφος της τρυφερότητας και της μελαγχολίας του».
The Guardian

«Η αναμονή άξιζε τον κόπο. Η Υπομονήτο ολοκαίνουριο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Clowes είναι εκπληκτικό. Προκλητικό, περίπλοκο, σκοτεινά κωμικό, το ίδιο το βιβλίο από μόνο του είναι υπέροχο».
The Chicago Tribune

«Το συνηθισμένο καυστικό χιούμορ του Clowes, χωρίς να απουσιάζουν οι βαθιά συναισθηματικές στιγμές, καθώς αποκαλύπτεται σιγά σιγά η ταραγμένη νιότη της καταδικασμένης πρωταγωνίστριας. Ο συναισθηματικός επίλογος στις τελευταίες εικόνες του Clowes είναι συγκλονιστικός!»
The Los Angeles Times
«Mε την Υπομονή ο Daniel Clowes καθιερώθηκε ως ένας από τους ελάχιστους συγγραφείς εικονογραφημένων βιβλίων που αντιμετωπίστηκε σοβαρά από τους μ@λ@κες που γράφουν κριτικές και εισαγωγές βιβλίων… πρόκειται για μια ερωτική ιστορία από μια υπέροχη, διεφθαρμένη ιδιοφυΐα».

Vice

Στοιχεία έκδοσης

ISBN: 978-960-436-554-8
Συγγραφέας: Daniel Clowes

Μετάφραση: Δημήτρης Πολιτάκης
Τιμή: 18,90€

Χρονολογία Έκδοσης: 2018
Αριθμός σελίδων: 184
Διαστάσεις: 17 (πλάτος) x 24 εκ. (ύψος)
Διανομή: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ