Νέα κυκλοφορία: «Χορεύοντας με τον Εχθρό»

Νέα κυκλοφορία: «Χορεύοντας με τον Εχθρό»

Τα BELL Best Seller παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο της νέας συναρπαστικής σειράς «Ο Εχθρός». Ο Ρομπ Σινκλέρ μπορεί να είναι νέος συγγραφέας, αλλά τα βιβλία του έχουν ήδη πουλήσει πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα στο εξωτερικό, ενώ οι κριτικοί έχουν χαρακτηρίσει το έργο του ισάξιο με αυτό κορυφαίων συγγραφέων του είδους, συμπεριλαμβανομένων των Λη Τσάιλντ και Βινς Φλιν.

 

Ήρωας της νέας αυτής σειράς είναι ο Καρλ Λόγκαν: ένας πράκτορας που διψάει για εκδίκηση. Γρήγορο, σφιχτοδεμένο και γεμάτο εκπλήξεις, το Χορεύοντας με τον Εχθρό είναι μια καθηλωτική περιπέτεια που δε θα μπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας. Γνωρίστε κι εσείς τον Καρλ Λόγκαν και αποφασίστε αν θέλετε να βρίσκεστε δίπλα του ή απέναντί του… Εμείς, προειδοποιήσαμε…

 

Τον Καρλ Λόγκαν τον θέλεις δίπλα σου,
όχι απέναντί σου…

«Χορεύοντας με τον Εχθρό»
 (Dance with the Enemy)

Του Rob Sinclair

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Ο Καρλ Λόγκαν ήταν ο τέλειος πράκτορας. Μοναχικός. Χωρίς πραγματικούς φίλους και οικογένεια. Εκπαιδευμένος να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση ψυχρά και αποτελεσματικά, χωρίς κανένα συναίσθημα.

Αλλά ο Λόγκαν δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Η ζωή του άλλαξε για πάντα πέντε μήνες πριν, όταν αιχμαλωτίστηκε, βασανίστηκε και έφτασε στο κατώφλι του θανάτου από έναν από τους πιο βίαιους τρομοκράτες στον κόσμο, τον Γιουσέφ Σελίμ.

Όταν ο Σελίμ επανεμφανίζεται μυστηριωδώς στο Παρίσι, και συνδέεται με την απαγωγή του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο Λόγκαν οσμίζεται την ευκαιρία του για εκδίκηση. Καταδιώκοντας ανελέητα τον άνθρωπό του, χωρίς να έχει συναίσθηση της καταστροφής που αφήνει στο πέρασμά του, ο Λόγκαν πιάνεται όλο και περισσότερο στον ιστό ψεμάτων και εξαπάτησης που περιβάλλει την απαγωγή. Και τελικά, μαθαίνει τι ακριβώς σημαίνει να χορεύεις με τον εχθρό…

 

Το πρώτο βιβλίο της bestselling σειράς Ο Εχθρός είναι ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα, γεμάτο δράση, αγωνία και ανατροπές.

 

 

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 392 ● ΙSBN:  978-960-507-120-2  ● ΚΩΔ. ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041120