Νέος τίτλος: «Η ώρα της επιτυχίας» του Jim Muncy

Νέος τίτλος: «Η ώρα της επιτυχίας» του Jim Muncy

Η ώρα της επιτυχίας του Jim Muncy είναι το ιδανικό βιβλίο για στελέχη εταιρειών που αναζητούν αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου τους και αύξηση της αποδοτικότητάς τους και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Περιγραφή Βιβλίου
Ο δρ Jim Muncy ασχολήθηκε πολλά χρόνια μαθαίνοντας τι χρειάζονται οι άνθρωποι για να πετύχουν. Όταν ο πρόεδρος του τμήματός του στο πανεπιστήμιο όπου εργάζεται ως καθηγητής Μάρκετινγκ του ζήτησε να σχεδιάσει ένα μάθημα που θα βοηθούσε πραγματικά τους φοιτητές, προετοιμάζοντάς τους για τον κόσμο των επιχειρήσεων, ο δρ Muncy εισήγαγε ένα σύστημα διαχείρισης χρόνου. Οι φοιτητές έμαθαν να βρίσκουν τον χρόνο για να κάνουν όλα όσα είχαν διδαχθεί στα άλλα μαθήματα. «Ακόμα και όλες τις γνώσεις του κόσμου να έχει κάποιος, είναι άχρηστες αν δεν μάθει πώς να βρίσκει τον χρόνο για να τις αξιοποιήσει».
Στο βιβλίο αυτό αναλύονται οι είκοσι τέσσερις βασικές αρχές με εύληπτο και κατανοητό τρόπο, για να διαχειριστείτε τον χρόνο βλέποντας πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας στο μέλλον. Ο συγγραφέας προτείνει να ακολουθήσετε κάποιες αρχές, όπως:
• Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα.
• Τα πράγματα στη ζωή κινούνται πάντα προς το χάος και ποτέ προς την τάξη.
• Δραστηριότητα δεν σημαίνει πρόοδος, και επείγον δεν σημαίνει σημαντικό.
• Για να πάτε γρήγορα πηγαίνετε μόνοι, για να πάτε μακριά φτιάξτε μια ομάδα.
Οι βασικές αρχές του χρόνου έχουν βαθιά επίδραση σε όσους τις ακολουθούν. Η Ώρα της Επιτυχίας απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο του χρόνου σας, προκειμένου να επιτυγχάνετε τους στόχους σας κάθε λεπτό της ημέρας.

 

Τίτλος Η ώρα της επιτυχίας: Νέες αποτελεσματικές τεχνικές…
Συγγραφέας Jim Muncy
Μεταφραστής Παναγιώτης Δρεπανιώτης
ISBN 978-960-605-280-4
Barcode 9789606052804
Τιμή με ΦΠΑ 14.35 €
Σελίδες 392
Κατηγορία Ψυχολογία – Προσωπική ανάπτυξη
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Σχετικά με τον Συγγραφέα Jim Muncy
Ο δρ Jim Muncy είναι συγγραφέας και ομιλητής σε θέματα επιτυχίας και διαχείρισης χρόνου. Είναι καθηγητής Μάρκετινγκ στο Κολέγιο Χάρλεϊ Λανγκντέιλ, στο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Βαλντόστα. Επίσης, έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, στο Τέξας Τεκ και στο Κλέμσον. Εργάστηκε ως εκτελεστικός διευθυντής για την Ένωση Καταναλωτικής Έρευνας, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς που ασχολούνται με την κατανάλωση στον κόσμο. Τα βιβλία του έχουν καταλάβει συχνά κορυφαίες θέσεις στο πεδίο του. Η πείρα του στην εταιρική πράξη συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία επιτυχημένων εταιρειών στον κλάδο των εκδόσεων και στη διαχείριση συμβολαίων. Ζει μαζί με τη γυναίκα του Λίζα στη Βαλντόστα της πολιτείας της Γεωργίας και έχουν μαζί τέσσερα ενήλικα παιδιά.