Νέος τίτλος και εκδήλωση: "Ο χρόνος μπροστά μας"

Νέος τίτλος και εκδήλωση: “Ο χρόνος μπροστά μας”

Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Ο χρόνος μπροστά μας” του Βαγγέλη Κούτα. Ένα μυθιστόρημα για τη μνήμη, την απώλεια και τον έρωτα από τον συγγραφέα των βιβλίων Η κραυγή του Ήταυρου, Το τανγκό της εξουσίας, Αετοί και λύκοι, και άλλων.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο Books Plus/Art & Coffee (Πανεπιστημίου 37, Αθήνα). Τον συγγραφέα θα παρουσιάσουν ο Σωτήρης Δημητρίου, συγγραφέας και ο Γιώργος Χ. Παπασωτηρίου, δημοσιογράφος-συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει o ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΑΣ – Ο χρόνος μπροστά μας

Εκδόσεις Κέδρος

Ελληνική πεζογραφία – μυθιστόρημα

ISBN: 978-960-04-4803-0, σελ. 264, τιμή: 13.30 €, Ιούνιος 2017

Ένας άντρας, κορυφαίο στέλεχος εταιρίας, προσπαθεί να ξεφύγει από τους εφιάλτες του. Στην προσπάθειά του καταφεύγει στο ντιβάνι της ψυχανάλυσης. Καθώς ξετυλίγει το νήμα της ζωής του, η σχέση του με την όμορφη ψυχολόγο γίνεται πιο προσωπική και η αμοιβαία έλξη τους περιπλέκει επικίνδυνα τα πράγματα.

Οι εξομολογήσεις για το παρελθόν του συνθέτουν μια τοιχογραφία της ελληνικής επαρχίας από το τέλος του Εμφυλίου μέχρι την πτώση της χούντας.

 

Ένα μυθιστόρημα για τη μνήμη, την απώλεια και τον έρωτα από τον συγγραφέα των βιβλίων Η κραυγή του Ήταυρου, Το τανγκό της εξουσίας, Αετοί και λύκοι, και άλλων.

 

Ο Βαγγέλης Κούτας γεννήθηκε το 1953 στο χωριό Βίγλα της Άρτας, στις λιμνοθάλασσες του Αμβρακικού κόλπου. Ζει στην Καλογρέζα.