Ο John Connolly στην Αθήνα

Ο John Connolly στην Αθήνα

Οι Εκδόσεις BELL και η Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου / Δήμος Αθηναίων σας προσκαλούν την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, στις 19:00, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens (Λεωφ. Συγγρού 107, Αθήνα), όπου ο βραβευμένος Ιρλανδός συγγραφέας John Connolly θα συνομιλήσει με τον Ηλία Μαγκλίνη, συγγραφέα και αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Καθημερινή», στην εκδήλωση με τίτλο «Πώς γεννήθηκε η σειρά του Τσάρλι Πάρκερ: Το υπερφυσικό, το έγκλημα, οι πολιτικές προεκτάσεις».

Ο John Connolly στην Αθήνα

Χρήσιμες πληροφορίες για την εκδήλωση

• Τα βιβλία του συγγραφέα θα διατίθενται προς πώληση στο φουαγιέ ισογείου της Στέγης.
• Στο τέλος της εκδήλωσης, ο John Connolly θα υπογράψει βιβλία.
• Η είσοδος θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Η διανομή των δελτίων εισόδου θα ξεκινήσει 1 ώρα πριν από την εκδήλωση (δηλαδή στις 18:00).
• Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.
• Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων, της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, των Εκδόσεων BELL και με τη στήριξη της Πρεσβείας της Ιρλανδίας.

“Το πρόγραμμα της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου»του δήμου Αθηναίων υλοποιείται χάρη στη στήριξη και των δωρητών: Μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρυσοί δωρητές είναι το Ίδρυμα Ι. Λάτση και η εταιρία Core Α.Ε. Θεσμικοί δωρητές είναι το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ), το Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου (ΟΣΔΕΛ). Πολύτιμοι υποστηρικτές είναι η Aegean Airlines, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).”