"Ο μυστικός καθρέφτης" στον ΙΑΝΟ Αριστοτέλους

“Ο μυστικός καθρέφτης” στον ΙΑΝΟ Αριστοτέλους

Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους), στις 27 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00, το νέο παιδικό βιβλίο της Γλυκερίας Γκρέκου με τίτλο Ο μυστικός καθρέφτης. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Αναστασία Πιμπιλίδου Κλινική ψυχολόγος- ψυχαναλύτρια, Μερκούρης Αυτζής εκπαιδευτικός- συγγραφέας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η θεατρική ομάδα Διθύραμβος εξ αμάξης.

Για παιδιά 5-8 ετών.

Φωτεινή είναι ένα κορίτσι που της αρέσει να καθρεφτίζεται. Και από μικρή χαίρεται να παίζει με τη μαμά της μπροστά στον καθρέφτη. Νιώθει χαρούμενη και δυνατή! Καθώς μεγαλώνει, διαπιστώνει πως και η ματιά της μαμάς της είναι ένας αγαπημένος καθρέφτης.

Κάποια μέρα, η καθημερινότητα αλλάζει, ο καθρέφτης τη στεναχωρεί, η αγαπημένη ματιά δεν είναι πια φωτεινή. Και η Φωτεινούλα νιώθει σκοτεινούλα. Θα μπορέσει, άραγε, ο καθρέφτης να ξαναγίνει φωτεινός, κρυστάλλινος και πολύτιμος, και η Φωτεινή να ξαναβρεί το χαμόγελό της;

Μια ιστορία για παιδιά και μαμάδες, μια ιστορία για την αυτοεκτίμηση και για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ματιά της μητέρας, όταν αντανακλά θετική εικόνα για το παιδί της.