Ο Ρόμπερτ Μακ στον ΙΑΝΟ στη παρουσίαση του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ

Ο Ρόμπερτ Μακ στον ΙΑΝΟ στη παρουσίαση του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ότι ΠΑΟΚ και IANOS έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για χάρη του Toumba Magazine. Η “επισημοποίηση” της νέας αυτής συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί με μία ιδιαίτερη εκδήλωση.

 

Την Τετάρτη (27.09) στις 12:00, στο βιβλιοπωλείο IANOS , στην πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι του Toumba Magazine και του Ιανού θα παρουσιάσουν τη συνεργασία τους γύρω από το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ που πωλείται πλέον και στα βιβλιοπωλεία της κορυφαίας αλυσίδας.

Ο Ρόμπερτ Μακ στον ΙΑΝΟ στη παρουσίαση του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ

Μαζί τους θα είναι κι ο Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος θα υπογράψει τα συλλεκτικά τεύχη του Toumba Magazine και θα φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας και αναγνώστες του περιοδικού.

 

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο βιβλιοπωλείο IANOS, στην πλατεία Αριστοτέλους, για να προμηθευτείτε κι εσείς το Toumba Magazine Special Edition και να γνωρίσετε από κοντά τον Ρόμπερτ Μακ.

 

Το Toumba Magazine Special Edition είναι αφιερωμένο στην επιστροφή του ΠΑΟΚ στους τίτλους έπειτα από 14 χρόνια. Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2017. Με συνεντεύξεις, αναλύσεις αρχειακά ντοκουμέντα, μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα και δώρο την ειδικά αφίσα των νικητών.

 

Το ειδικό τεύχος του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί με δύο ξεχωριστά εξώφυλλα για να διαλέξετε όποιο σας αρέσει περισσότερο ή να κρατήσετε και τα δύο στη συλλογή σας.