Παρουσίαση βιβλίου για την ενίσχυση του έργου της «Μέριμνας»

Παρουσίαση βιβλίου για την ενίσχυση του έργου της «Μέριμνας»

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξίας Βερνίκου.

Μέχρι τον ουρανό και πίσω

τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο St George Lycabettus (Αίθουσα Le Grand Balcon) Κλεομένους 2, Κολωνάκι 106 75

Η Αλεξία Βερνίκου, Ψυχολόγος-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, και η πολυβραβευμένη εικονογράφος Σοφία Τουλιάτου, δημιούργησαν ένα εξαιρετικά τρυφερό παραμύθι για την αγάπη και την απώλεια που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Μια τρυφερή, συγκινητική ιστορία για το πώς οι αγαπημένοι μας παραμένουν στην καρδιά μας σαν ο πολυτιμότερος θησαυρός.

Η διαχείριση της απώλειας, απασχολεί όλους τους γονείς που αναζητούν τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσουν τις απορίες και τις αντιδράσεις των μικρών παιδιών. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα», έχει αφιερωθεί εδώ και χρόνια -μεταξύ άλλων-, και στην υποστήριξη των παιδιών και των γονιών, που είτε ζουν με μία απειλητική για τη ζωή ασθένεια, είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

η Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη,
Ψυχίατρος, Αν. Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών,

η Δανάη Παπαδάτου,
Πρόεδρος της Μέριμνας, Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας,
Τμ. Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ,

και η συγγραφέας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων την ημέρα της παρουσίασης θα διατεθούν στη Μέριμνα. Σας προσκαλούμε να στηρίξετε κι εσείς το έργο της, πραγματοποιώντας επί τόπου μια δωρεά ή αγοράζοντας αντίτυπα του βιβλίου.