Παρουσίαση βιβλίου «Κι όμως εμείς θα πάμε στον Παράδεισο» της Γωγώς Ατζολετάκη

Παρουσίαση βιβλίου «Κι όμως εμείς θα πάμε στον Παράδεισο» της Γωγώς Ατζολετάκη

Οι εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Κι όμως εμείς θα πάμε στον Παράδεισο» της Γωγώς Ατζολετάκη στο «Polis Art Café» (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο «Στοάς Βιβλίου», Αθήνα) την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στις 20:00΄. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Κώστας Γεωργουσόπουλος (Συγγραφέας, κριτικός θεάτρου),Μάγδα Δασκαλάκη (Εξελικτική ψυχολόγος). Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί:Μαρία ΑλιφέρηΝταίζη Σεμπεκοπούλου.

Εκείνη και η άλλη. Η όμορφη και η άχρωμη. Η Μάρθα και η Ελισάβετ. Δύο γυναίκες που κονταροχτυπιούνται μέχρι τελικής πτώσης.
Κι όμως, είναι μάνα και κόρη.
Ένας ομφάλιος λώρος που δεν έσπασε ποτέ. Αντίθετα. Με τα πάθια και τα χρόνια θέριεψε και σκλήρυνε κι έγινε ασήκωτος σαν ξύλινος σταυρός.
Πίσω από την εξοντωτική σχέση μάνας και κόρης, οι απωθημένες επιθυμίες μιας ζωής. Η ανασφάλεια κι ο φόβος της μοναξιάς. Ο τρόμος για το μέλλον. Και το παρελθόν με τα φοβερά ένοχα μυστικά του, που στέκεται ολοζώντανο στη μνήμη και σμπαραλιάζει το μυαλό.
Μοναδική ελπίδα, ο… Παράδεισος!
Άραγε, δικαιούνται έναν «Παράδεισο» όλοι αυτοί που έπραξαν φρικτά και ανόσια;…
Ένα βιβλίο-κραυγή της ανθρώπινης μοναξιάς.
Εκεί που τελειώνουν οι άνθρωποι κι ο κόσμος βυθίζεται στο μηδέν!


Εκδόσεις Ιωλκός • Σχήμα: 14×21 εκ. – Σελ.: 208 – Έτος Έκδοσης: 2018 – Τιμή: 10,00 ευρώ – Θεματολογία: Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία, Μυθιστόρημα  – ΙSBN: 978-960-426-9532