Παρουσίαση βιβλίου «Το πλήρωμα του χρόνου» της Κωστούλας Παράσχου-Κουρή

Παρουσίαση βιβλίου «Το πλήρωμα του χρόνου» της Κωστούλας Παράσχου-Κουρή

Οι εκδόσεις Ιωλκός σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το πλήρωμα του χρόνου» της Κωστούλας Παράσχου-Κουρή την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 11:00΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Παπάγου). Συμμετέχουν:
Γιόλα Αργυροπούλου-Παπαδοπούλου (Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών), Δημήτρης Καραμβάλης (Επίτιμος δικηγόρος, δοκιμιογράφος, ποιητής), Μαριάννα Βλάχου-Καραμβάλη (Επίτιμη δικηγόρος, ποιήτρια), Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (Υπεύθυνος εκδόσεων Ιωλκός), Ροζ Μαρί Κυπραίου (Σοπράνο).

Ένα οδοιπορικό από ταξίδια της ιδίας με το σύζυγό της Αθανάσιο Κουρή και τον υιό τους, Βασίλη Κουρή, βραβευμένο Έλληνα ποιητή, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Η Ελλάδα και η Ευρώπη μέσ’ από τα μάτια μιας συζύγου και μητέρας που μας ταξιδεύει με τις αναμνήσεις και φωτογραφίες της.

«Το πλήρωμα του χρόνου» εμπλουτίζουν ποιήματα, λόγια, σκέψεις του νεαρού Βασίλη καθώς και αναφορές πνευματικών ανθρώπων στο έργο του. Ο ιστορικός Σαράντος Καργάκος, είπε μεταξύ άλλων:

Ο Βασίλης Κουρής πέρασε από τη ζωή μας σαν ένα φωτεινό μετέωρο. Έλαμψε και έσβησε. Ήταν φτιαγμένος από την ύλη των άστρων. Το πνεύμα του ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορούσε να το σηκώσει η γήινη σάρκα, έτσι γρήγορα ντύθηκε με τη σάρκα των ουρανών.

• Σχήμα: 14×21 εκ. – Σελ.: 264 – Έτος Έκδοσης: 2018 – Τιμή: 15,00 ευρώ – Θεματολογία: Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία, Αναμνήσεις – ΙSBN: 978-960-426-951-8