Οι Πράκτορες του Πλανήτη βάζουν πλώρη και για Αμερική

Οι Πράκτορες του Πλανήτη βάζουν πλώρη και για Αμερική

Τα νέα μόλις ήρθαν και είναι σπουδαία! Μετά την Κίνα, την Τουρκία, την Αίγυπτο και όλο τον Αραβικό Κόσμο, τα δικαιώματα του πρώτου βιβλίου της best seller σειράς Πράκτορες του Πλανήτη της Ελένης Ανδρεάδη «Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη» πουλήθηκαν και στη Βόρεια Αμερική.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο θα μεταφραστεί και θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Zest Books που έχει έδρα την Καλιφόρνια. Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της Ελένης Ανδρεάδη και της λογοτεχνικής πράκτορα Ευαγγελίας Αυλωνίτη.
Οι Πράκτορες του Πλανήτη θα γίνουν γνωστοί σε μια ακόμη ισχυρή αγορά παγκοσμίως, σε μια χώρα με τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα. Και δεν θα σταματήσουν ποτέ να ταξιδεύουν! Ο στόχος τους, άλλωστε, είναι οικουμενικός: Να καταφέρουν κάποια στιγμή να παραδώσουν ασφαλή τον πλανήτη στις επόμενες γενιές.

Θυμίζουμε πως το «Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη» χάρη στην εξαιρετική ιδέα και την πρακτορική πένα της Ελένης Ανδρεάδη, καθώς και την ευφάνταστη εικονογράφηση του Στέφανου Κολτσιδόπουλου απέσπασε το Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων 2015, ενώ βρέθηκε στις βραχείες λίστες για το βραβείο Βίτω Αγγελοπούλου, του Κύκλου Παιδικού Βιβλίου, στα Βραβεία Βιβλίου Public και στα Βραβεία Αναγνώστη, όπου κατατάχθηκε πρώτο από τα βιβλία γνώσεων.
Εκτός από το «Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη», η best seller σειρά «Πράκτορες του Πλανήτη» περιλαμβάνει τα βιβλία «Η Εκδίκηση του Πουφ» και «Τα Τέρατα των Ωκεανών ». Όλα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Βιογραφικό:
Η Ελένη Ανδρεάδη χρησιμοποιεί τη συγγραφική της πένα ως το απόλυτο μυστικό όπλο για τη δημιουργία της σειράς βιβλίων Πράκτορες του Πλανήτη. Σπούδασε Περιβαλλοντική Πολιτική και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και έχει εργαστεί ως στρατηγικός και περιβαλλοντικός σύμβουλος σε Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία και Γερμανία. Η ομώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρεία Πράκτορες του Πλανήτη που ίδρυσε εκπαιδεύει κάθε χρόνο πάνω από 12.000 νέους πράκτορες μέσα από τα προγράμματα και το άκρως απόρρητο υλικό της. Το πρώτο βιβλίο της Ελένης, Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων 2015, ενώ βρέθηκε στις βραχείες λίστες για το βραβείο Βίτω Αγγελόπουλου, του Κύκλου Παιδικού Βιβλίου, στα Βραβεία Βιβλίου Public και στα Βραβεία Αναγνώστη, όπου κατατάχτηκε πρώτο από τα βιβλία γνώσεων. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί και θα κυκλοφορήσουν σε χώρες του εξωτερικού, όπως στην Κίνα, την Τουρκία, την Αίγυπτο και όλες τις Αραβικές χώρες. Κάποιοι πιστεύουν ότι η 00Συγγραφέας είναι η Διοικητής Δ, αλλά δεν το έχει ποτέ επιβεβαιώσει. Αντιθέτως η Ελένη ισχυρίζεται ότι γνώρισε τη Δ τυχαία κατά τη διάρκεια κατάβασης στον κρατήρα του ενεργού ηφαιστείου Σέρο Νέγκρο της Νικαράγουα με σανίδα σερφ.