Σεμινάριο SEIKILO: Τεχνικές Μάθησης, Παραγωγικότητας και Μνήμης

Σεμινάριο SEIKILO: Τεχνικές Μάθησης, Παραγωγικότητας και Μνήμης

Από τη συγγραφέα-σύμβουλο μνήμης και γνωστικών λειτουργιών Φιλιώ Γαβριηλίδου
Ο Όμιλος Πολιτισμού SEIKILO και η Φιλώ Γαβριηλίδου, διοργανώνουν νέα σειρά σεμιναρίων με θέμα
“Τεχνικές ΜάθησηςΠαραγωγικότητας και Μνήμης”.
Καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές είναι η
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Το μυαλό είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο. Είναι ο πιο εξελιγμένος υπολογιστής στον πλανήτη και έχει άπειρες δυνατότητες. Δυστυχώς, το κλασικό εκπαιδευτικό σύστημα δε μας μαθαίνει ποτέ πώς να τις εκμεταλλευόμαστε και να ενεργοποιούμε μέσα μας τον… υπερήρωα. Μόνο που αυτός ο υπερήρωας υπάρχει και το μόνο που μας λείπει είναι τα εργαλεία με τα οποία θα μπορέσει να βγει στην επιφάνεια.

Κάθε ένας από εμάς έχει ικανότητες που ούτε καν φαντάζεται. Μπορεί να κάνει και να μάθει πράγματα που δεν περιμένει. Μπορεί ακόμα και να αλλάξει συνήθειες ή να καλλιεργήσει καινούριες δεξιότητες για τις οποίες θεωρεί πως δεν έχει το “ταλέντο”.

Στόχος αυτού του εργαστηρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλα αυτά τα εργαλεία μαζί με την ευκαιρία να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες για να μαθαίνουν, να θυμούνται και να δημιουργούν με ευκολία.

Σε ποιον απευθύνεται:

Το εργαστήριο αυτό αποσκοπεί στο να βοηθήσει φοιτητές και εργαζόμενους που πρέπει να μελετούν και να μαθαίνουν πολύ υλικό σε σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο να το χρησιμοποιήσουν στη δουλειά τους, είτε γράφοντας κάποια εργασία είτε για τις ανάγκες κάποιου ακαδημαϊκού/ επαγγελματικού project.

Πώς θα δουλέψουμε:

Το εργαστήριο είναι μοιρασμένο σε ενότητες. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις πάνω στη θεωρία που θα συζητήσουμε εν συντομία στην αρχή, ώστε οι συμμετέχοντες να εξασκηθούν πρακτικά και να καλλιεργήσουν στην πορεία νέες δεξιότητες μάθησης, απομνημόνευσης και παραγωγικότητας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ / μήνα ανά άτομο.

Εφόσον ενδιαφέρεστε, μην αμελήσετε να «κλείσετε» θέση μέσω email (info@seikilo.com) ή τηλεφώνου (2311 27 28 03 ή 2110 12 69 00)!

Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε περισσότερα για την εισηγήτρια κα Φιλιώ Γαβριηλίδου
εδώ.