"Το χρυσό κλουβί" - Τo 2019 η εκδίκηση έχει άρωμα γυναίκας και λέγεται Φέι

“Το χρυσό κλουβί” – Τo 2019 η εκδίκηση έχει άρωμα γυναίκας και λέγεται Φέι

Ένα θαρραλέο μυθιστόρημα για μια προδομένη γυναίκα που αποφασίζει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της στα χέρια της από την καλύτερη παραμυθού της Σουηδίας μάς επιφυλάσσει η νέα χρονιάΤην άνοιξη του 2019 και πιο συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μεταίχμιο το νέο μυθιστόρημα της Camilla Lackberg με τίτλο Το χρυσό κλουβίμια δραματική ιστορία εξαπάτησης και γυναικείας εκδίκησης.

Η Camilla Lackberg, μια από τις δημοφιλέστερες σύγχρονες συγγραφείς σε όλο τον κόσμο που κατάφερε να κάνει τη γενέτειρά της τη Φιελμπάκα, ένα γραφικό ψαροχώρι της Σουηδίας, γνωστή σε όλο τον πλανήτη και έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 23 εκατομμύρια αντίτυπα στα δέκα βιβλία της πετυχημένης αστυνομικής της σειράς με πρωταγωνιστές τον επιθεωρητή Πάτρικ και την αγαπημένη του Ερίκα, κάνει ένα νέο βήμα στη συγγραφική της πορεία και μας συστήνει τη Φέι στο νέο της βιβλίο με τίτλο Το χρυσό κλουβί, ένα ψυχολογικό θρίλερ με μια αξέχαστη πρωταγωνίστρια και ξεκάθαρο φεμινιστικό μήνυμα.

Εκτός από συγγραφέας που έχει μεταφραστεί σε 60 χώρες, η Lackberg είναι επίσης επιτυχημένη επιχειρηματίας και μία από τις ιδρύτριες της επενδυτικής εταιρείας Invest In Her, που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και αγωνίζεται για την εξάλειψη των μισθολογικών διαφορών σε βάρος των γυναικών.

Η νέα της ηρωίδα, η Φέι, μοιάζει να τα έχει όλα: έναν τέλειο σύζυγο, μια πολυαγαπημένη κόρη και ένα πολυτελές διαμέρισμα στην καλύτερη περιοχή της Στοκχόλμης. Όμως σκοτεινές αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία στη Φιελμπάκα τη στοιχειώνουν και νιώθει όλο και περισσότερο σαν φυλακισμένη σε χρυσό κλουβί.

Κάποτε ήταν μια δυνατή και φιλόδοξη γυναίκα, πριν τα παρατήσει όλα για τον σύζυγό της τον Τζακ. Όταν διαπιστώνει πως εκείνος την απατά, ο κόσμος της Φέι γκρεμίζεται και μένει εντελώς ξεκρέμαστη. Είναι κυριολεκτικά καταρρακωμένη, ώσπου αποφασίζει να πληρώσει τον Τζακ με το ακριβές αντίτιμο της προδοσίας του, με τη δίκαιη εκδίκησή της.

Το Χρυσό κλουβί είναι ένα γενναίο μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που τη χρησιμοποίησαν, την πρόδωσαν ώσπου να πάρει τη μοίρα στα χέρια της.

Διαβάστε ΕΔΩ τι γράφει η Camilla Lackberg στη σελίδα της στο fb για το βιβλίο της και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με το βιβλίο.
Η εκδίκηση μιας γυναίκας είναι όμορφη και σκληρή
και η γραφή της 
Camilla Lackberg πιο δυνατή από ποτέ!