Βιβλιοπαρουσίαση: «Αλκυονίδες μέρες»

Βιβλιοπαρουσίαση: «Αλκυονίδες μέρες»

Λίγο μετά τη βράβευση της Ευτυχίας Γιαννάκη από τα βραβεία Public για το βιβλίο της «Στο πίσω κάθισμα» (Καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα 2017), η συγγραφέας επανέρχεται με τις «Αλκυονίδες μέρες», το δεύτερο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 19:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το Public Συντάγματος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος της Ευτυχίας Γιαννάκη «Αλκυονίδες μέρες», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν,
η Χίλντα Παπαδημητρίου, συγγραφέας
η Αγιάτη Μπενάρδου, blogger του Don’t Ever Read Me
και η συγγραφέας

Υπόθεση του βιβλίου

Μια νεαρή κοπέλα από την Γκάνα βρίσκεται δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Ο Αστυνόμος Χάρης Κόκκινος και η ομάδα του θα κληθούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση που τυλίγεται σαν κουβάρι γύρω τους, ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Η δίνη στην οποία θα βρεθεί ο αστυνόμος, το παρελθόν του αλλά και η σχέση με τον προφυλακισμένο γιο του θα τον αναγκάσουν να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση και τελικά στον ίδιο τον εαυτό του.

Σε μια κοινωνία που αδυνατεί να προστατεύσει τον αδύναμο κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί αθώος.

Οι Αλκυονίδες μέρες αποτελούν το δεύτερο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας, με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο.

Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία
Α’ Έκδοση: 2017
Σχεδιασμός/εικονογράφηση εξωφύλλου: The Brood
Σελίδες: 424
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
ISBN: 978-960-572-165-7