Βιβλιοπαρουσίαση: «Ένα κίτρινο φύλλο»

Βιβλιοπαρουσίαση: «Ένα κίτρινο φύλλο»

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο «Χάρτινο Καράβι», σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του παραμυθιού Ένα κίτρινο φύλλο του Μιχάλη Μουλάκη σε εικονογράφηση του Φίλιππου Φωτιάδη!

 

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα και να δούμε μαζί πώς η μικρή διαδρομή ενός μικρού φύλλου προς το έδαφος μας αποκαλύπτει μια διαφορετική προσέγγιση του κόσμου μας.

 

Βιβλιοπωλείο Χάρτινο Καράβι | Πίνδου 39, Νέα Φιλαδέλφεια 14342 | Τ. 210 2531533

 

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ

“…Ενήλικο, υπαρξιακό, τρυφερό. Το «Ένα κίτρινο φύλλο», ίσως το πιο πολυσυζητημένο  παιδικό βιβλίο της χρονιάς, έχει κερδίσει τους γονείς των μικρών αναγνωστών για τους οποίους αρχικά προοριζόταν.”

―Γαλάτεια Λασκαράκη, Marie Claire

 

“…Το ποιητικό κείμενο του Μιχάλη Μουλάκη (στο πρώτο του βιβλίο για παιδιά) και η λιτή αλλά ευφευρετική εικονογράφηση του Φίλιππου Φωτιάδη, σε συνδυασμό με την παιγνιώδη και ασυνήθιστη σελιδοποίηση θα υποβάλουν στα παιδιά το αίσθημα του απρόοπτου που βιώνει το μικρό φύλλο όταν έξαφνα πέφτει από το κλαδί του. Οι συναντήσεις, οι απρόσμενες ανακαλύψεις, οι φιλίες και οι συμμαχίες, οι διαφορετικές προσεγγίσεις και οι πολύπλευρες αλήθειες συνθέτουν ένα παραμύθι που γεννά ελπίδα κι αισιοδοξία.”

― Ελένη Κορόβηλα, Bookpress.gr