Βιβλιοπαρουσίαση: «Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο»

Βιβλιοπαρουσίαση: «Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο»

Εάν έχετε ελεύθερη βούληση, τότε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 ο δρόμος θα σας βγάλει στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, Αρσάκειο Μέγαρο) και συγκεκριμένα στο Polis Art Cafe, όπου θα σας περιμένει από τις 18.00 ο συγγραφέας Λουκάς Καρνέσης να συζητήσετε για το βιβλίο του «Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο».

Πρόκειται για ένα εξωστρεφές και ευφυές ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Στάθη Καραλή, έναν μορφωμένο και επαγγελματικά επιτυχημένο άνθρωπο, με καλή οικογενειακή ζωή, που περνάει αλώβητος την περίοδο της κρίσης. Ξαφνικά, η ζωή του κλονίζεται. Ο ψυχικός του κόσμος καταρρέει. Ο Στάθης ανακαλύπτει έντρομος ότι η ζωή του καθορίζεται από τη βούληση ενός συγγραφέα, του Βασίλη Αντωνίου, ο οποίος τον έχει τοποθετήσει στη θέση του πρωταγωνιστή του νέου του βιβλίου και προσπαθεί να τον «τσαλακώσει», γιατί αυτό ζητάνε οι αναγνώστες που διψούν για αίμα και δάκρυα.

Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο ενός δωματίου ξενοδοχείου στην Βαρκελώνη προκαλεί σοκ στον Στάθη: Τώρα κινδυνεύει να χάσει και τη γυναίκα του. Αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Θα καταφέρει ο Στάθης να βγει από τον κυκεώνα;

Θα υποκύπτει ο συγγραφέας μέχρι τέλους τη βούληση των αναγνωστών ή θα υπερισχύσει η δική του, ελεύθερη βούληση;

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Λουκάς Καρνέσης

ISBN: 9786185095628

ΣΕΛΙΔΕΣ: 168

ΤΙΜΗ: 11,34 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Λυκόφως