Βιβλιοπαρουσίαση: "Ευτυχία και πώς να την Κατακτήσεις"

Βιβλιοπαρουσίαση: “Ευτυχία και πώς να την Κατακτήσεις”

Οι Εκδόσεις iWrite σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου συλλογικού βιβλίου με τίτλο «Ευτυχία και πώς να την Κατακτήσεις».

Θα μιλήσουν οι συγγραφείς του βιβλίου: Δρ. Γρηγόρης Βασιλειάδης (M.Sc. Ph.D. Διδάκτωρ Ψυχολογίας – Συστημικός Υπαρξιακός Ψυχοθεραπευτής), Χαρά Ν. Βιδοζαχαράκη (Σύµβουλος) και Δημήτρης Φλαμούρης PhD (Positivity Coach).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πόλις Art Cafe, του Αίθριο Αρσάκειου Μεγάρου, στην Πεσματζόγλου, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 19:30.

Σας περιμένουμε!

 

Από το οπισθόφυλλο

Στην εποχή μας, με όλες τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας, η ευτυχία μοιάζει με μία έννοια ουτοπική. Όλοι φαίνεται να την αναζητούν διακαώς, όμως δείχνουν να ξεχνούν πως δεν πρόκειται για μια μόνιμη κατάσταση που διαρκεί για πάντα και προσφέρει συνεχή ικανοποίηση και ευδαιμονία στο άτομο. Η ευτυχία είναι ένα συναίσθημα που μεταβάλλεται συνεχώς, όπως και όλα τα υπόλοιπα ανθρώπινα συναισθήματα· αποτελείται από μικρές στιγμές και βρίσκεται παντού γύρω μας, αρκεί να ξέρει κανείς πού και πώς να την αναζητήσει.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο αναγνώστης θα βρει μερικά άκρως ενδιαφέροντα κείμενα σχετικά με το περιβόητο κυνήγι της ευτυχίας, το πώς ακριβώς ορίζεται αυτή και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να την κατακτήσουμε, έχοντας κατανοήσει προηγουμένως το ακριβές νόημα και περιεχόμενό της. Άνθρωποι από τη συγγραφική οικογένεια των εκδόσεων iWrite, καταρτισμένοι στον χώρο της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής, της Φιλοσοφίας και της Θεολογίας παραθέτουν τις απόψεις τους, καταθέτουν τα συμπεράσματα των ερευνών και της πολύτιμης εμπειρίας τους, αποκαλύπτουν μικρά μυστικά και δείχνουν τον δρόμο που οδηγεί στην κατάκτηση της ευτυχίας με τρόπο απλό και ουσιαστικό, έτσι ώστε αυτή να μη θυμίζει άπιαστο όνειρο, αλλά έναν ρεαλιστικό στόχο για τον καθένα από εμάς.

 

Συµµετέχουν οι συγγραφείς:

Παναγιώτης Ασηµεόνογλου (φυσικός)

Γρηγόρης Βασιλειάδης (ψυχοθεραπευτής)

Χαρά Ν. Βιδοζαχαράκη (σύµβουλος)

Γιάννης Δασκαλάκης (ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής)

Γιώργος Ιωαννίδης (ψυχολόγος)

Χαράλαµπος Πετράς (ψυχολόγος)

Τριαντάφυλλος Σερµέτης (διδάκτωρ Φιλοσοφίας)

Δηµήτρης Φλαµούρης (positivity coach)

Άντρη Χαϊράλλα (σύµβουλος)