Βιβλιοπαρουσίαση: «Η Αγάπη Δηλώνει Παρών» στο Παλαιό Βυρσοδεψείο

Βιβλιοπαρουσίαση: «Η Αγάπη Δηλώνει Παρών» στο Παλαιό Βυρσοδεψείο

Με αμέριστη χαρά, σας προσκαλώ στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου, με τίτλο «Η Αγάπη Δηλώνει Παρών», την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ το απόγευμα στο καφέ, Το Παλαιό Βυρσοδεψείο. Η διεύθυνση που θα στεγάσει την φαινομενικά «λανθασμένη» αγάπη είναι: Χρυσοστόμου Σμύρνης 84 & Μπαλτατζή 18233, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, κοντά στον Πειραιά.
Για τους φίλους που δεν ξέρουν πώς να έρθουν, σας παραθέτω τις παρακάτω, πληροφορίες συγκοινωνιών:
Κοντινά Λεωφορεία: 049, 420, 860, 914.
Τρόλεϊ: 16
Τρένο: Στάση Νέο Φάληρο (περπάτημα 10 λεπτά)
Υπάρχει και διαθέσιμο parking για τους κατόχους οχημάτων

Facebook event

Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες από τις εκδόσεις Λεξίτυπον, αφορά μία συλλογή νουβελών, τρεις ρομαντικές ιστορίες αγάπης, που στόχο έχουν να αναδείξουν και να αποδώσουν, τον δικό τους φόρο τιμής, στο υπέρτατο συναίσθημα της Αγάπης.

Μέσω αγνών και τρυφερών διαλόγων, εικόνων και «ανασχηματισμών», υψώνεται η Αγάπη και μας δείχνει την παρουσία και την δυναμική που έχει. Διότι, συναίσθημα είναι, αξία είναι, η ζωή είναι και ανα πάσα ώρα στιγμή βρίσκεται δίπλα μας, κοντά μας, ζει μέσα μας και είναι η Αγάπη, η Αγάπη εκείνη που Δηλώνει Παρών στο Παρόν κι έχει τόση δύναμη που μπορεί να καταστρέψει ή να συμφιλιώσει τα πάντα.

Ελάτε κοντά μας, να ακολουθήσουμε την αγάπη ονειροπερπατώντας στα βήματά της:
Κι όπως μας καλωσορίζει στον προπομπό της:

«Εκλεκτός και ο επόμενος που θα καταφέρει να τη διαβεί… και θα ξεδιψάσει!»

Μαζί μας, στην ανακάλυψη και στο βάδισμα αυτό, θα βρίσκονται:

Λουιζα Φρερη: Αναγνώστρια, φίλος του βιβλίου και στυλοβάτης των τεχνών και των νέων προσώπων γενικότερα. Θα μας βοηθήσει με τον χαιρετισμό, το καλωσόρισμα και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Litsa Delniotou: Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών. Θα μας μιλήσει για το βιβλίο και με τον δικό της «παραμυθένιο» τρόπο, θα μας παρουσιάσει ορισμένα κομμάτια, που «βαφτίζουν» την αγάπη ως έναν καλα, πλασμένο, παιχνιδιάρη οιωνό.

Χαρούλα Δουκουμέ: Μία χαρισματική Γυναίκα, Αναγνώστρια, Φίλη, που θα μας χαρίσει κομμάτια του προπομπού, του ποιήματος που υμνεί και εξυμνεί την κάθε συνέχεια που έπεται και τον προθάλαμο της Αγάπης που θα Δηλώσει Απών σύντομα, μιας το τέταρτο βιβλίο παίρνει ανάσα και σύντομα, στο πλάι μας, θα αναγεννηθεί.

Εάν η τεχνολογία μας το επιτρέψει, μαζί μας, νοερά, θα έχουμε το έργο του καλού μου φίλου και συνοδοιπόρου στον κόσμο των μπλοκς, Νίκος Μουσαβερές που για ακόμη μία φορά μας πρόσφερε ένα υπέροχο τρειλερ.

Για το τέλος, κράτησα ως πιο μεγάλη έκπληξη, της παρουσία της αγαπημένης μας, συγγραφέως και μπλόκερ, Καρμέλα Αντιγόνη Σώρρου για να αναπληρώσουμε το «κενό» εκείνο που δημιουργήθηκε, όταν για έκτακτους λόγους, δεν κατάφερε να παραστεί στην παρουσίαση των συλλογών σε ελεύθερο στίχο «Τα Λάφυρα της Ψυχής μου» και «Οι Φεγγίτες της Ζωής μου» που πραγματοποιήθηκε πριν μήνες στην Αθήνα. Κοντά μας λοιπόν, την Κυριακή, να μας μιλήσει και να μας παρουσιάσει όλα εκείνα που είχε σκοπό τότε, εγκάρδια, να μας προσφέρει. Γιατί όταν θέλεις να προσφέρεις κάτι από την ψυχή σου, οι συγκυρίες θα τα φέρουν έτσι, ώστε αυτό άμεσα να συμβεί. Με χαρά λοιπόν, μαζί!

Ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ, σε όλους τους επάνω συντελεστές για την τιμή που κάνουν, να βρίσκονται κοντά μου και σε αυτό το βήμα και σε όλους τους ανθρώπους, που μου έδωσαν τη ευκαιρία να προχωρήσω στο όνειρο.

Να είστε όλοι καλά και εύχομαι με αρκετούς, σύντομα, να ανταμώσω.

Κική Κωνσταντίνου