Βιβλιοπαρουσίαση: "Η περιπέτεια της μάγισσας Ίνη-Τζίνη"

Βιβλιοπαρουσίαση: “Η περιπέτεια της μάγισσας Ίνη-Τζίνη”

Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο της Λένας ΤερκεσίδουΗ περιπέτεια της μάγισσας Ίνη-Τζίνη. Η συγγραφέας και οι παιδαγωγοί – εμψυχωτές από το Θέατρο της Ημέρας θα γνωρίσουν στα παιδιά τη μάγισσα Ίνη Τζίνη και την παρέα της. Με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι θα μάθουν όλοι μαζί πως γίνονται τα μαγικά. Θα υπάρχουν πολλές-πολλές εκπλήξεις!

 

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 13:00 στον ΙΑΝΟ.

 

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

 

Η μαγισσούλα Ίνη-Τζίνη γεννήθηκε στην πολιτεία Ταμπού-Λελέ και ξεχώριζε για τις ικανότητές της στο βιολί. Μια μέρα όμως επιτέθηκαν εχθροί, κατέστρεψαν την πολιτεία της και μαζί το σπίτι της και τις ιπτάμενες μπότες της και τον μαγικό μανδύα της και το μαγικό βιολί της.

 

Η Ίνη-Τζίνη και οι γονείς της αναγκάστηκαν να καταφύγουν στη μαγική θαλασσινή πολιτεία. Στην καινούργια της πατρίδα πώς θα καταφέρει τελικά να αποκτήσει πάλι πίστη στον εαυτό της και να αναγνωριστεί η αξία της; Η μάγισσα Ίνη-Τζίνη παρά τις δυσκολίες που της παρουσιάζονται δεν τα παρατάει, αλλά αγωνίζεται και προσπαθεί ώστε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Ένα παραμύθι για τους πρόσφυγες…

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

 

Η Λένα Τερκεσίδου είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος (Master του Πανεπιστημίου Μίντλσεξ της Αγγλίας) και σύμβουλος ψυχικής υγείας. Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων στον περιοδικό και ηλεκτρονικό Τύπο και έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τηλεοπτικές εκπομπές. Eπίσης έχει ασχοληθεί με την συγγραφή πληθώρας βιβλίων για παιδία, λογοτεχνίας και βιβλίων διατροφής.

 

IANOS, Σταδίου 24.