Βιβλιοπαρουσίαση: "Ιστορίες γυναικών ή Άτεχνο κολάζ σπασμένων εικόνων"

Βιβλιοπαρουσίαση: “Ιστορίες γυναικών ή Άτεχνο κολάζ σπασμένων εικόνων”

Οι εκδόσεις «Μολύβι», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες γυναικών ή Άτεχνο κολάζ σπασμένων εικόνων» της Μαγδαληνής Μπεκρή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, στο καφέ «Ζώγια – Βιβλίο, Τσάι και Συμπάθεια» Αλεξάνδρου Σβώλου 54, στη Θεσσαλονίκη.

  

Μια γυναίκα, ηθοποιός, ξετυλίγει το νήμα της ζωής της μέσα από μια παράξενη αφήγηση. Διηγείται τις ιστορίες των ρόλων που έχει παίξει. Κάποιες φορές συλλαβίζει τα λόγια των ρόλων της, ακροβατώντας στα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Θανάσης Τριαρίδης, συγγραφέας.
Ενώ η συγγραφέας Σοφία Νικολαίδου θα συνομιλήσει με την Μαγδαληνή Μπεκρή.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ιωάννα Παγιατάκη και Άννυ Τσολακίδου.
Στο πιάνο ο Αλέξανδρος Βελισάρης, μουσικός.

 

Η συγγραφέας συστήνεται:

 

Γεννήθηκε στην Έδεσσα. Σπούδασε Νεοελληνική Φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Θέατρο στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κ.Θ.Β.Ε..  Εκπόνησε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με ειδίκευση στη Δημιουργική Γραφή.

Το 1996 αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Θεατρικού Οργανισμού «Νέες Μορφές». Ως ηθοποιός και σκηνοθέτης παρουσίασε παραστάσεις έργων του κλασσικού και σύγχρονου δραματολογίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.