Βιβλιοπαρουσίαση: "Marketing Breakfast - Κατανόησε και Εφάρμοσε" στις Σέρρες

Βιβλιοπαρουσίαση: “Marketing Breakfast – Κατανόησε και Εφάρμοσε” στις Σέρρες

Οι Εκδόσεις iWriteτο κατάστημα Public Σερρών και ο συγγραφέας Γιώργος Κιτής σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του επιχειρηματικού εγχειρίδιου με τίτλο “Marketing Breakfast – Κατανόησε και Εφάρμοσε” τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στις 19:00 στο Public Σερρών.

Το εγχειρίδιο αυτό είναι ένα καινοτομικό εργαλείο που εισάγει τον αναγνώστη στην επιστήμη του marketing και του μαθαίνει βασικά, αλλά απαραίτητα στοιχεία και τεχνικές, για τη διαχείριση ενός οργανισμού ή ενός αγαθού σε θέματα marketing.

Από το οπισθόφυλλο

Το «Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε» εισάγει τον αναγνώστη στην επιστήμη του marketing και του μαθαίνει βασικά, αλλά απαραίτητα στοιχεία και τεχνικές, για τη διαχείριση ενός οργανισμού ή ενός αγαθού σε θέματα marketing.
Το θεωρητικό μέρος του βιβλίου αναλύει βασικές έννοιες τις οποίες ο κάθε επαγγελματίας απαιτείται να γνωρίζει. Το πρακτικό μέρος καθοδηγεί τον αναγνώστη ώστε να ετοιμάσει ένα επιτυχημένο πλάνο marketing, για τον οργανισμό ή το αγαθό του.

Ένας οδηγός που επεξηγεί θέματα στρατηγικού σχεδιασμού marketing, αναλύει τα μέσα προβολής και τους τρόπους με τους οποίους αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον εκάστοτε marketer, εισάγοντας, παράλληλα, τον αναγνώστη στο διαδικτυακό marketing.

Ένα «PR8JECT» που, παρακάµπτοντας τον χρόνο και τον χώρο, συµφιλιώνει τις δυσκολίες αναγνωστών µε διαταραχή ελλειµµατικής προσοχής κι άλλες αναγνωστικές ιδιαιτερότητες, ανατρέπει «παγιωµένες» αξίες και ιδανικά, µετουσιώνοντας για όλους µας την ανάγνωση στο απόλυτο βίωµα της Ψυχής…

 

Ο συγγραφέας

Βιβλιοπαρουσίαση: "Marketing Breakfast - Κατανόησε και Εφάρμοσε" στις Σέρρες

Ο Γιώργος Κιτής γεννήθηκε το 1979 στην Κύπρο. Σπούδασε Communications, Media & Communications Management και Chartered Marketing. Για περισσότερο από μία δεκαετία εργάζεται στο χώρο των M.M.E. και του Marketing.

Το «Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε» είναι το δεύτερο βιβλίο του. Η πρώτη του συγγραφική δουλειά ήταν το μυθιστόρημα με τίτλο «Κάτι λείπει…» (Εκδ. iWrite), ενώ κείμενα του δημοσιεύονται συστηματικά στο blog της προσωπικής του ιστοσελίδας: www.giorgoskitis.com