Βιβλιοπαρουσίαση: "Μια Σειρήνα στο Σορέντο"

Βιβλιοπαρουσίαση: “Μια Σειρήνα στο Σορέντο”

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 19:00 οι εκδόσεις Silk υποδέχονται στο βιβλιοπωλείο τους BELL books (Eμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα) την πρώτη Ελληνίδα συγγραφέα των βιβλίων Silk, Ευδοκία Νεφέλη, και το ρομαντικό μυθιστόρημά της “Μια Σειρήνα στο Σορέντο”!

Για το βιβλίο και την Ευδοκία θα μιλήσουν:

η Κατερίνα Δουλγεράκη – Παπαδοπούλου, Παιδίατρος και
ο Θεόδωρος Κολυδάς – Μαθηματικός, Μετεωρολόγος, Υποδιοικητής της ΕΜΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Όταν ο έρωτας συναντήσει την περιπέτεια θα γεννηθεί… μια Σειρήνα στο Σορέντο

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Θάλεια Γαλάνη δέχεται μια πρόσκληση για να τραγουδήσει σε ένα λαμπερό γκαλά μόδας στην Ιταλία. Η μοίρα θα την οδηγήσει στο πανέμορφο Σορέντο, στη βίλα του επιτυχημένου επιχειρηματία Βιτσέντσο Ντι Νότε –του πιο γοητευτικού άντρα που είχε αντικρίσει ποτέ.

Η ακατανίκητη έλξη που γεννιέται από την πρώτη στιγμή που διασταυρώνονται τα βλέμματά τους υπονομεύει την απόφαση της Θάλειας να μη χαρίσει ξανά την καρδιά της σε κανέναν άντρα. Ο Έντσο, όμως, μαγεμένος από την εκθαμβωτική ομορφιά της, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Την ίδια στιγμή, ένας αδίστακτος συλλέκτης αρχαίων αντικειμένων και η επιθυμία του να αποκτήσει την πολύτιμη «Σειρήνα», ένα μεγάλης αξίας εύρημα από την εποχή των ταξιδιών του Οδυσσέα στη Μεσόγειο, ταράζουν την ηρεμία στο ηλιόλουστο Σορέντο…

Με φόντο την κοσμοπολίτικη ακτή του Αμάλφι, το Μια Σειρήνα στο Σορέντο είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Ευδοκίας Νεφέλη, μια συναρπαστική ιστορία όπου ο έρωτας συναντά το μυστήριο.