Βιβλιοπαρουσίαση: «Προσδοκίες» του Πασχάλη Μαγγίδη

Βιβλιοπαρουσίαση: «Προσδοκίες» του Πασχάλη Μαγγίδη

Οι εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Προσδοκίες» του Πασχάλη Μαγγίδη στο «Polis Art Café» (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο «Στοάς Βιβλίου», Αθήνα) την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:00΄. Συμμετέχουν: Χρήστος Ιωάννου Τσαρούχης (Βιολόγος, ποιητής), Κωνσταντίνος Μανίκας (Οικονομολόγος, ψυχολόγος, συγγραφέας).

Προσδοκίες και αγώνας πολύς για επιτυχία, που άλλοτε είναι επαγγελματική κι άλλοτε είναι μόνο στην προσωπική ζωή. Συνήθως όχι και στους δυο τομείς, γιατί η επίτευξη της μίας γίνεται σε βάρος της άλλης.

Αυτό συνέβη και με τους δύο φίλους, Θέμη κι Αλέκο. Έρωτας, πάθη, απογοητεύσεις σκίαζαν τη χαρά της επαγγελματικής τους επιτυχίας. Και δυστυχώς, η θλίψη δεν ήταν μόνο δική τους, αλλά και όλων των δικών τους ανθρώπων, αφού η ζωή του καθενός επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής, άλλων μεν έμμεσα και άλλων άμεσα και καθοριστικά.

Σε καμιά περίπτωση, όμως, ο πόνος και η δυστυχία δεν πρέπει να οδηγούν στην απόγνωση. Η ζωή είναι τροποποιήσιμη ως την τελευταία της ώρα.

• Σχήμα: 14×21 εκ. – Σελ.: 352 – Έτος Έκδοσης: 2017 – Τιμή: 15,00 ευρώ – Θεματολογία: Μυθιστόρημα, Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία – ΙSBN: 978-960-426-931-0