,

Καλοκαίρι με τη Γιάννα Βασιλείου

 

 • Τι σημαίνει για εσένα καλοκαίρι..;

Βραδινές βόλτες, ταβερνάκια με ωραία παρέα και Σπέτσες.

 

 • Αν θα μπορούσες να πάρεις μαζί σου μόνο ένα αντικείμενο στις καλοκαιρινές σου διακοπές ποιο θα ήταν και γιατί..;

Αυτό που μου λείπει σε κάθε διακοπές μου είναι το πιάνο μου οπότε θα επέλεγα αυτό αν ήταν δυνατόν.

 

 • Που και πότε ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής σου…;

Θα πάω στο παρελθόν, στις ανέμελες διακοπές της παιδικής ηλικίας με όλη την οικογένειά μου, οι οποίες γίνονταν αποκλειστικά στις Σπέτσες και στην Κέρκυρα. Έχω πολλά στιγμιότυπα να θυμάμαι από τότε.

 

 • Τι σε ενοχλεί στην παραλία…;

Η μουσική. Ακούγεται περίεργο φαντάζομαι αυτό να το λέει μία μουσικός, αλλά δεν αντέχω το νταβαντούρι στις παραλίες. Θέλω να ακούω τη φύση ώστε να μπορώ να χαλαρώνω πραγματικά. Γι’ αυτό συνήθως δε μου αρέσουν οι “οργανωμένες” παραλίες.

 

 • Αφιέρωσε μας ένα καλοκαιρινό τραγούδι…ένα τραγούδι που είναι ”καλοκαίρι” για σένα…

Καλοκαίρι για μένα είναι το “Εφτά τραγούδια θα σου πω” του Μάνου Χατζιδάκι και του Μιχάλη Κακογιάννη. Είναι ένα τραγούδι που ο ρομαντισμός του πάντα μου έφτιαχνε τη διάθεση, και πλέον έχω τη χαρά να υπάρχει στον καινούριο μου δίσκο, διασκευασμένο με τη δική μου αισθητική.

 

 

 • Αν θα ήθελες να κάνεις διακοπές σε μια ” κρυφή ” παραλία – προορισμό κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας…ποια θα ήταν…;

Θα ήθελα πολύ να ανακαλύψω τη Μύκονο που την έχω επισκεφτεί μόνο μία φορά πολύ μικρή. Αλλά δε θα επέλεγα ποτέ να το κάνω υπό τις συνήθεις συνθήκες που επικρατούν εκεί.

 

 • Αν σου ζητούσαμε να μας δώσεις την ατάκα του καλοκαιριού…ώστε να την τυπώσουμε σε πετσέτα θαλάσσης και να ταξιδέψει στον κόσμο με το δικό σου μήνυμα…ποιο θα ήταν…;

-Smile for life- Εκτός από ένα σημαντικό μήνυμα που δίνει, συνδέομαι μαζί με την “ατάκα” αυτή και διαφορετικά καθώς είναι το όνομα του νέου μου οργανισμού φιλανθρωπικής δράσης. Πρέπει να βρίσκουμε πάντα τη δύναμη για να χαμογελάμε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.

 

 

 • Βλέπουμε – ακούμε τον τελευταίο καιρό αρκετές διαφημίσεις κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ………αμπρα καταμπρα….για τα επόμενα 2 λεπτά είσαι ο διαφημιστής του radio alchemy…δώσε μας το μότο σου…!!!

Προσέχω για να έχω. Ισχύει σε πολλές περιπτώσεις της ζωής μας.

 

 • Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φαγητό…;

Θα μπορούσα να μην τρώω κανονικό φαγητό όλη μέρα και να σιτίζομαι μόνο με καρπούζι.

 

 

 • Διακοπές σε κάμπινγκ η ξενοδοχείο;

Το 100% των διακοπών μου είναι σε ξενοδοχείο ή σπίτια φίλων. Θα είχε ενδιαφέρον όμως κάποια στιγμή να δω αν θα τα κατάφερνα και στις συνθήκες του κάμπινγκ.

 

 • Μια ευχή για το καλοκαίρι

Να βρεθεί ο καθένας εκεί που πιο πολύ επιθυμεί, παρέα με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UMXjuO-Z_qc