Συνέντευξη FRAGMENT SOUL στο Radioalchemy

Η μπάντα των FRAGMENT SOUL  δημιουργήθηκε το 2017 . Οι Fragment Soul μόλις κυκλοφόρησαν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο “Axiom Of Choice”. Οι Fragment Soul μίλησαν στο Radioalchemy και την υποφαινόμενη για τον δίσκο τους , για την περίοδο της καραντίνας αλλά και τα επόμενα σχέδιά τους 

 

1) Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέτετε και ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το νέο άλμπουμ!

Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη πρόσκληση! Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ να συζητήσουμε.

2) Προσεγμένη δουλειά για πρώτο άλμπουμ και με ωραίες μελωδίες μέσα, όπως φαίνεται και στο πρώτο σας βίντεο "A Choice Between Two Evils” Τι σας ώθησε να ανεβάσετε απλά ένα τέτοιου είδους βίντεο στο YouTube και όχι ένα κανονικό βίντεο με όλη τη μπάντα μέσα

.
Τo Axiom of Choice είναι ένα άλμπουμ στο οποίο κατά κύριο λόγο θέλαμε να δώσουμε τα στοιχειά της μπάντας. Όσο αναφορά το video του" A choice between two evils "και γιατί δεν βγάλαμε βίντεο clip με όλη τη μπάντα. Θέλαμε παρά πολύ να συνεργαστούμε με τη Natalia Drepina η οποία βρίσκεται στη Ρωσία και θεωρήσαμε πως ήταν η ιδανική για να αποτύπωση το κομμάτι αυτό του concept.

 

3) Πριν λίγο καιρό κυκλοφορήσατε το άλμπουμ σας «Axiom Of Choice». Ποιες είναι οι σκέψεις μετά από κάποιους μήνες κυκλοφορίας;

Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι που κυκλοφόρησε αυτός ο δίσκος και πραγματικά η ανταπόκριση είναι φανταστική. Μας δίνει ώθηση για τα επόμενα βήματα των Fragment Soul.

 

4) Πώς ήταν οι ηχογραφήσεις; Το απολαύσατε αρκετά, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα!
Οι ηχογραφήσεις γίνανε σε διάφορα μέρη. Κέρκυρα στο Tube Studio (Λυχνία), Σουηδία και Τρίκαλα. ‘Έπειτα το μεγαλύτερο μέρος της παράγωγης έγινε στα Fascination Street Studios (Sweden).

5) Σκέψεις για επόμενο άλμπουμ υπάρχουν ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;
Ναι υπάρχουν και όχι μόνο σκέψεις! Είμαστε σε διαδικασία σύνθεσης και πραγματικά ανυπομονούμε να τελειώσει το στάδιο της προπαραγωγής!
Άρα δεν είναι πολύ νωρίς για εμάς.

6) Πώς είναι η συνεργασία σας με την δισκογραφική εταιρεία και γιατί δεν κυκλοφορήσατε το άλμπουμ σαν self-released;

Ευχαριστούμε τη Sleaszy Rider (SRL) για την άψογη συνεργασία μας. Δεν κάναμε self-released γιατί τα βρήκαμε σε πολλά σημεία με τη Sleaszy.

7) Είστε πολύ κινητικοί ανεβάζοντας συνέχεια ποστ στα social media και βίντεο στο YouTube. Δημοσιεύσεις και διάφορα άλλα. Το θεωρείτε απόλυτα απαραίτητο στην εποχή μας να προκαλείτε το ενδιαφέρον, μέσω όλων αυτών;

Είναι απαραίτητο στην εποχή μας να υπάρχει διαρκείς ενημέρωση στα social media. Εξάλλου θεωρούμε υποχρέωση μας να προωθούμε τις κριτικές, συνεντεύξεις που γίνονται για εμάς. Σεβόμαστε το χρόνο των ανθρώπων πίσω από αυτές.

 

1a.jpg

8) Μιλήστε μας λίγο για τις άλλες συμμετοχές σας μέχρι τώρα σε μπάντες Έχει κάνει κάτι άλλο κάποιο μέλος;

Αρχικά να αναφέρω ότι ο Κώστας Μιλονας αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Πουλιαση στη θέση των drums. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι από τη συνεργασία μας με το Κώστα ο οποίος λόγο του μεγάλου φόρτου εργασίας του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις των Fragment Soul. O Γιώργος είναι drummer επίσης στο συγκρότημα Playgrounded και στη Sofia Sarri.
Ο Βαγγέλης έχει τη μπάντα Sedate Illusion. Και ο Σπύρος Γεωργίου ετοιμάζει ένα side project με τον Anders Jacobsson (main vocalist Draconian)
για το οποίο σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

9) Ένα όνειρό σας. Με ποιο μεγάλο συγκρότημα θα θέλατε να κάνετε μαζί περιοδεία;

Θα θέλαμε πολύ να περιοδεύσουμε με τους Katatonia.

10) Ευχαριστούμε πολύ! Κλείστε όπως θέλετε!

Σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτή τη συζήτηση και ανυπομονούμε να συναντηθούμε σε κάποιο από τα επερχόμενα live shows μας. Καλή συνέχεια.

 

Fragment Soul :

Jimmy Louvros – Guitars

Spiros Georgiou – Bass

Nick Argyriou – Vocals

Vangelis Simfoniks – Keys/pianos

Kostas Milonas – Drums

Guest Vocals από τη Heike Langhans και τον Egan O’ Rourke