«Παρίσι στον Κύβο» -κριτική του βιβλίου της Βίκυς Μωραγιάννη

,

«Παρίσι στον Κύβο» -κριτική του βιβλίου της Βίκυς Μωραγιάννη

Στο βιβλίο της Βίκυς Μωραγιάννη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις BELL με τον τίτλο «Παρίσι στον Κύβο» η ζωή είναι όμορφη, διασκεδαστική με την ενέργεια και την θετική αύρα των νεανικών χρόνων. Δεν λείπει η μελαγχολία αλλά η συγγραφέας καταφέρνει να χαρίσει στο αναγνωστικό κοινό ανεμελιά και φρεσκάδα, μια διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που προστίθενται μαζί με τα χρόνια.

Οι τρεις ηρωίδες της, Αλίκη, Μαρίνα και Νατάσσα, μοναδικά ξεχωριστές προσφέρουν τη δυνατότητα στον αναγνώστη να ταυτιστεί, όχι απαραίτητα μόνο με την μια αλλά και με τις τρεις και να ζηλέψει τις ζωές τους στην Πόλη του Φωτός. Όσοι έχουν επισκεφτεί το Παρίσι μιλούν για τις ζωντανές περιγραφές που τους ταξιδεύουν νοητά εκεί.

Γραμμένο με γρήγορους ρυθμούς, μοντέρνους διαλόγους και σύγχρονες εικόνες το «Παρίσι τον Κύβο» φέρνει τον ήλιο στην βιβλιοθήκη μας. Ζωντάνια, αυθορμητικότητα δοσμένα με τον καλύτερο τρόπο από τη συγγραφέα Βίκυ Μωραγιάννη σε ένα βιβλίο που οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής «ξεχειλίζουν» όλο ενέργεια από τις σελίδες παρασύροντας τον αναγνώστη.

Φρεσκάδα, νιάτα, ζωή και πάθος σε ένα βιβλίο αφιερωμένο στην φιλία, τον έρωτα αλλά και την ενηλικίωση και το χιούμορ. Αισιοδοξία και ξεγνοιασιά δοσμένη μέσα από τρεις γυναίκες άρρηκτα συνδεδεμένες που παρά τις διαφορετικές αφετηρίες και στόχους ενώνουν τις ζωές σε εκείνη τη συναρπαστική πόλη.

Ένα βιβλίο που θα σας διασκεδάσει, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή μπορεί να είναι διασκεδαστική για όλους μας και θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε και να αντιμετωπίσετε με θετική στάση οποιεσδήποτε δυσκολίες.

 

-κριτική

Λυδία Ψαραδέλλη