ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ -Θαλασσάκι μου… στο CHRISTMAS THEATER

Καὶ ὅταν ἔλειπε ἡ θάλασσαἦταν κοντὰ ὁ Θεός
Γιῶργος Σαραντάρης(1908 -1941) 
 Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται για μια μεγάλη εορταστική συναυλία,την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, στο Christmas Theater.
Λάτρης  της θάλασσας ο ίδιος, με διαρκή μελέτηκαι αναζήτηση στη μουσική ανθολογεί λόγια και μουσικές που την ύμνησαν.
Τραγούδια για τη θάλασσα και τους θαλασσινούς:μελοποιημένα ποιήματα από μεγάλους συνθέτες, νέα τραγούδιαπου έχουν ήδη αγαπηθεί καθώς και τραγούδια “κειμήλια”της λαϊκής και της δημοτικής μας παράδοσης, που παραμένουνστα χρόνια αξεπέραστα.
Η θάλασσα, περισσότερο από κάθε άλλο στοιχείο μας εμπνέει,μας συγκινεί μας καθορίζει. Ειδικότερα στο  τραγούδι μας,αποτέλεσε κυρίαρχο σημείο αναφοράς ανά τους αιώνες.
Στη  συναυλία αυτή παρουσιάζονται οι θάλασσες των ποιητώνμαζί με τραγούδια από την προφορική μας  παράδοση.
Μέρος του προγράμματος δικαιωματικά ανήκει στα θαλασσινάτραγούδια των  συνθετών και των στιχουργών που υπήρξαν μέντορες, σηματωροί και  συνοδοιπόροι για τον Γιώργο Νταλάρα.
Για άλλη μια φορά ανοίγει διάλογο  με τις νεότερες γενιέςκαι μοιράζεται τη σκηνή, τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με όσουςέχουν το χάρισμα αλλά και τη θέληση να στηρίξουν το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού.
Κι αν οι περισσότεροι διανύουμε την περίοδο των γιορτών μαζίμε όσους αγαπάμε, η σκέψη μας είναι κοντά στους ναυτικούς μαςπου θα είναι μακριά απ’ τους δικούς τους ανθρώπους.
Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας σ’ όλο τον κόσμο από τη«Φωνή της Ελλάδας» της ΕΡΤ για να φτάσει το σήμα της σε όλους τους Έλληνες Ναυτικούς.