ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ “ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
 
«Γυναίκες της Μεσογείου»
 
24, 25  & 26 Νοεμβρίου
Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών
 
 
 
«Γυναίκες της Μεσογείου»,  το project που φέρει την υπογραφή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, μετά την τεράστια επιτυχία στο Ηρώδειο, ανεβαίνει για τρείς βραδιές στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.
 
Οι προσφιλείς ήχοι και μελωδίες της Ευανθίας, δεν περιορίζονται μόνο στο Αιγαίο, τον Πόντο  και την Μικρά Ασία, αλλά ξανοίγονται σε όλη την Μεσόγειο!  Μ’ ένα  τρόπο σαγηνευτικό,  που συνταιριάζει  την υπέροχη μουσική της δημιουργού,  με τους ήχους και τις γυναικείες ευαισθησίες ολάκερης της Μεσογειακής λεκάνης.
 
Η πολυβραβευμένη μας συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα με το ανυπέρβλητο μουσικό της σύνολο,  υποδέχονται τέσσερις υπέροχες φωνές, την σπουδαία  Mor Karbasi  στα Εβραϊκά, την απαράμιλλη Gülseven Medar στα Τουρκικά, την εξαιρετική Mira Wagih στα Αραβικά καθώς και την ταλαντούχα ελληνίδα Δήμητρα Σελεμίδου και παρουσιάζουν μαζί ένα εντυπωσιακό και πάντα ταξιδιάρικο πρόγραμμα πάνω σε δικές της μουσικές και τραγούδια.
 
 
Τα τραγούδια που θα  ερμηνευτούν έχουν γραφτεί σε πέντε διαφορετικές γλώσσες από σπουδαίους και καταξιωμένους στιχουργούς όπως οι: Άρης ΔαβαράκηςΡαββίνος Γκαμπριέλ ΝεγρίνΑγαθή Δημητρούκα,Cagan Irmak,Γιάννης Μελαχροινούδης,  & Dilek Koc.
 
Την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το θέατρο Κολλεγίου Αθηνών φιλοξενεί την μουσική παράσταση «Γυναίκες της Μεσογείου»!
 
 
Mor Karbasi
Η Mor Karbasi γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ, από μητέρα Μαροκινής καταγωγής και πατέρα περσικής καταγωγής.
Συνδυάζει την παραδοσιακή περσική και μεσογειακή μουσική με σύγχρονες επιρροές. Τα τραγούδια της συχνά μιλούν για την αγάπη, την απώλεια και την αναζήτηση της ταυτότητας. Η σεφαραδίτικη καταγωγή της είναι η αφετηρία από την οποία ξεκινά ένα ταξίδι, φωνητικά και μουσικά δημιουργώντας το δικό της μοναδικό στυλ και ήχο

Mira Wagih
Η Mira Wagih γεννήθηκε στο Κάιρο. Είναι γνωστή για την εκφραστική φωνή της και τους συναισθηματικούς της στίχους. Η μουσική της είναι ένα μείγμα αραβικής παραδοσιακής μουσικής και σύγχρονης ποπ μουσικής.
 
Gülseven Medar
Η Gülseven Medar γεννήθηκε στην Τουρκία. Είναι βοκαλίστρια που τραγουδάει παραδοσιακά της Ανατολίας και Μεσοποταμίας, σε διάφορες γλώσσες της περιοχής. Κυρίως κουρδικά, τουρκικά καθώς και αρμένικα, αραβικά και εβραϊκά παραδοσιακά τραγούδια.
 Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ έθνικ μουσικής και έχει συνυπάρξει στη σκηνή με καλλιτέχνες διαφορετικών ειδών.
 
Δήμητρα Σελεμίδου
Η Δήμητρα Σελεμίδου συστήθηκε δισκογραφικά με το άλμπουμ “Τρίτη έξοδος” σε στίχους του Γιάννη Βασιλόπουλου και μουσική του Σπύρου Παρασκευάκου.
Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες κι έχει εμφανιστεί σε συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το θέατρο “Ολύμπια”, έχοντας συμπράξει με την “Καμεράτα”-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, με το Μουσικό Σύνολο “Μάνος Χατζιδάκις” και τη “Φιλαρμόνια” Ορχήστρα Αθηνών.
 
Μετάκληση καλλιτεχνών:  Θράσος  Ειρήνης
 
INFO:
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει «Γυναίκες της Μεσογείου»
Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Νοεμβρίου – Ώρα έναρξης: 21:00
Κυριακή 26 Νοεμβρίου – Ώρα έναρξης: 19:00
 
Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών
 
Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη:  60€
Α Ζώνη: 50€
Β Ζώνη: 40€
Γ Ζώνη: 30€
 
Link προπώλησης:https://www.more.com/music/euanthia-rempoutsika-fones-tis-mesogeiou-ka/