Η Έρρικα Πατρικίου στον Ιανό.

Μια μουσική βραδιά στην οποία θα παρουσιάσει live την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τραγούδια της τραγουδοποιού και θεατρικής συγγραφέως Ευσταθίας, με τίτλο “Τα μετεξεταστέα“, θα πραγματοποιήσει  η ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στον Ιανό. 

Ο δίσκος «Τα μετεξεταστέα», περιλαμβάνει οκτώ διασκευές και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο το «Ξυπνητήρι», που μαζί με το “Ζωές θανατηφόρες” ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα. Στον δίσκο υπάρχει και ένα ντουέτο της Έρρικας Πατρικίου με την Ευσταθία, στην υπέροχη μπαλάντα “Ακουσε με“.

Τα οχτώ τραγούδια που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η Ευσταθία, αποκτούν νέο ήχο μέσα από τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του ενορχηστρωτή και παραγωγού Μανώλη Λιανή.

Το album κυκλοφορεί ψηφιακά από τον Μετρονόμο.
.
Την βραδιά της παρουσίασης θα προλογίσουν εκλεκτοί άνθρωποι της μουσικής και των τεχνών. Ο συνθέτης Νότης Μαυρούδής, ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Δημήτρης Μανιάτης, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Ακρόαμα Βόλου Απόστολος Γκόγκας και φυσικά η τραγουδοποιός και συγγραφέας Ευσταθία.

 

Παίζουν οι μουσικοί:
Χρήστος Κασσίδης, ηλεκτρική κιθάρα
Χάρης Μπότσης, πιάνο
Μανώλης Λιανής, κρουστά
Μαμπρέ Καζαρτζιάν, κοντραμπάσο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου

Έναρξη: 20:00
Είσοδος: 4 ευρώ.

ΙΑΝΟΣ : Σταδίου 24, Αθήνα

Τηλέφωνο:  210 3217917