JAN GARBAREK Group feat. Trilok Gurtu στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

JAN GARBAREK Group
feat. Trilok Gurtu
Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ο θρίαμβος της απλότητας στη σκιά της Ακρόπολης από έναν Master της jazz
Ένας αγαπημένος γνώριμος ξανά κοντά μας. Μετά από καιρό. Τώρα που τα πράγματα ξαναβρίσκουν το νόημά τους, η Αθήνα υποδέχεται το καλοκαίρι και ανοίγει ξανά τις μουσικές βραδιές της στη σκιά της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 22 Ιουνίου 2022.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου στις 15:00 από το δίκτυο viva.  Με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 30 ευρώ και φτάνουν στα 65 ευρώ, η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Jan Garbarek στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός!
Ο Jan Garbarek επιστρέφει στην Ελλάδα για να υφάνει με την ανυπέρβλητα εκστατική μουσική του το νορβηγικό πάθος με τη μεσογειακή εξωστρέφεια! Σε μια μείξη παλιότερου και νεότερου υλικού, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα πρόγραμμα το μεγαλύτερο μέρος του οποίου δεν έχει ξαναπαιχτεί στη χώρα μας.
Ο master της jazz Jan Garbarek εμφανίζεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά. Μαζί του, οι πιστοί μουσικοί του σύντροφοι, ο Γερμανός Rainer Brüninghaus στο πιάνο, ο μπασίστας από τη Βραζιλία Yuri Daniel και ο εντυπωσιακός μάγος των κρουστών από την Ινδία, ένας από τους πιο καινοτόμους και πρωτοποριακούς κρουστούς στον κόσμο, ο master ντράμερ Trilok Gurtu. Ο Jan Garbarek με την μπάντα του εγγυώνται μια εξαιρετική συναυλιακή εμπειρία γεμάτη συγκινήσεις, ό,τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από την Τέχνη στην ευγενέστερη εκδοχή της.
Ο Νορβηγός σαξοφωνίστας Jan Garbarek – με μια διαδρομή εξήντα χρόνων πλέον – είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της ευρωπαϊκής τζαζ αλλά και της ECM, της δισκογραφικής εταιρίας που έχει εκδώσει το σύνολο σχεδόν της ηχογραφημένης μουσικής του. Το καλλιτεχνικό του μουσικό ιδίωμα με το λυρισμό και την ποιητικότητά του καθιερώνεται σα μια διεθνική και παν-ανθρώπινη γλώσσα, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν ακολουθούσε τα βήματα του γιγάντιου John Coltrane. Στα 14 χρόνια του, το άκουσμα του «I Love supreme» του John Coltrane στο ραδιόφωνο ήταν μία κοσμογονική αποκάλυψη για τον Garbarek. Αμέσως αγόρασε μία μέθοδο εκμάθησης σαξόφωνου και πριν ακόμη φυσήξει μία νότα έμαθε τις θέσεις των δακτύλων στα πλήκτρα…Όταν εξοικειώθηκε με το όργανο, το παίξιμο βγήκε αβίαστα, σαν το νερό που κυλά στο αυλάκι.
Πληροφορίες Εισιτηρίων
Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας ξεκινά την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 στις 15:00.
Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.Τα εισιτήρια είναι απολύτως προσωπικά και μη μεταβιβάσιμα.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν στα 65 ευρώ. Συγκεκριμένα:
Κάτω Διάζωμα
Διακεκριμένη Ζώνη: 65 ευρώΖώνη A: 55 ευρώΖώνη B: 50 ευρώΖώνη Γ: 45 ευρώΑμεΑ: 30 ευρώ
Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 40 ευρώΖώνη E: 35 ευρώΖώνη ΣΤ: 30 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 30 ευρώ. Κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr και στο τηλέφωνο 210 3221 897.
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων
Δίκτυο viva.grhttps://www.viva.gr/tickets/music/jan-garbarek/ Τηλεφωνικά: 11876Τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Τηλ: 211 800 8181Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00
Φυσικά Σημεία Προπώλησης
Όλα τα Viva Spots(Καταστήματα: Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s)
Εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου(το άνοιγμα του φυσικού καταστήματος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από ΦΑΕ)Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλουtickets@aefestival.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00 και Σάββατο: 10:00 – 16:00
Εκδοτήριο Ωδείου Ηρώδου Αττικού: Έναρξη από 8/6. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή: 10:00 – 14:00 (& τις ημέρες των παραστάσεων 18:00 – 21:00. Aπό τις 20:00 πωλούνται μόνο εισιτήρια της ημέρας)
Εκδοτήριο ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260: Ωράριο Λειτουργίας: 18:00-21:00 τις ημέρες των παραστάσεων (από τις 20:00 μόνο για την παράσταση της ημέρας)
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Ως εκ τούτου, η παραγωγός εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.