ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE στο ΚΥΤΤΑΡΟ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE @ ΚΥΤΤΑΡΟ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

13 άλμπουμ, τραγούδια-σταθμοί, “Ενδελέχεια”, προσωπική διαδρομή, πλήθος ψηφιακών singles, πολυποίκιλες συνεργασίες και αλληλεπιδράσεις, γραπτά στίχοι ιστορίες παρεμβάσεις, θρυλικά 90s-δυστοπικά 20s, τριάντα χρόνια αδιαπράγματευτο και ασυμβίβαστο ταξίδι που τον φέρνει στο Κύτταρο στις 16 του Απρίλη, για μια συναυλία-γιορτή ενός απο τους πλέον σημαντικούς παραγωγικούς και ακέραιους εκφραστές της σκηνής μας. “Κυρίες και κύριοι”…….

Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια)

Ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης, ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του ’90, αλλά και ως ένας από τους μεγαλύτερους ροκ στιχουργούς και τραγουδοποιούς της γενιάς του, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 30ετή δημιουργική του πορεία. Με 12 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, ξεκινώντας από την εποχή των “Βουτιά από ψηλά”, “Δεν είμαι αυτός που θες”, “Τι τραγούδι να σου πω”, “Διαμαντένια προβλήτα”, περνάει μέσα από τις νεώτερες αναζητήσεις των Ευδαιμονικών “Αν” και “Ρώτα” και φτάνει στη σημερινή προσωπική του διαδρομή που εκφράζεται με τα νέα του ψηφιακά σινγκλ που θα ακούσετε στο κανάλι του https://www.youtube.com/channel/UCcezSFbGjsPhCoDuvzgFMYA

Τραγούδια που κάνουν τη δική τους πορεία μέσα στην σύγχρονη παραγωγή: “Δεν χωράμε όλοι”, “Κυρά Κατίνα”, “Η λίστα”, “Η καρέκλα είναι πρέζα” κ.α. Ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της μουσικής του εργασίας με σταθμούς στα πιο γνωστά του και δημοφιλή τραγούδια.

Μας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη από την ελληνικές ροκ, και όχι μόνο, μελωδίες που εδώ και δυο δεκαετίες ντύνουν τους ξεχωριστούς άλλοτε λυρικούς και άλλοτε καυστικούς του στίχους. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή οι αγαπημένοι του φίλοι και συνεργάτες:

Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα)

Σαββέρια Μαργιολά

Καίσαρας Κίκης

Αυγερινή Γάτση

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Kώστας Πλατανιάς: κιθάρα

Παντελής Πέτρου: μπάσο

Γιώργος Κανακίδης : τύμπανα

Κυριάκος Πέτρου: βιολί

info:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE@ΚΥΤΤΑΡΟ

ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ τ.κ 10439 www.kyttarolive.gr

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210-8224134

 

ΠΟΡΤΕΣ: 21.30

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: – VIVA.GR & Viva Spots

 

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο (μπαρ)

Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι/stand

επικοινωνείτε στο 210 8224134.

 

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας,

υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:

[α] ταυτότητα

[β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19

ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19

που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες

μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί

έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν.